PRIMĂRIA ANINOASA CONTINUĂ MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII RUTIERE DIN SATELE COMUNEI

Primăria Aninoasa continuă procesul de modernizarea a infrastructurii rutiere din satele comunei. Ieri, s-au turnat primele straturi de bitum pe străzile Salcâmi și Cerchez din satul Săteni. Lucrările sunt efectuate pe un proiect în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin programul Județean de Dezvoltare Locală.

„În satul Săteni “imposibilul” începe să devină “posibil”.  Azi s-au turnat primele straturi de bitum pe străzile Salcâmi și Cerchez, în cadrul unui proiect finanțat de Consiliul Local în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița! Am spus de la început că obiectivul nostru principal este dezvoltarea unitară a tuturor satelor comunei noastre și că Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de președintele Corneliu Ștefan, este singura certitudine din această perioadă!”a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »