PRIMĂRIA ANINOASA, ANUNȚ PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

Prima pagină » Actualitate » PRIMĂRIA ANINOASA, ANUNȚ PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

 COMUNA ANINOASA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului; nu se evaluării adecvate; nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apa, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Modernizare străzi de interes local, comuna Aninoasa, județul Dâmbovița”( străzile: Fundătura Dr. Petrescu, Cișmea – sat Aninoasa)                 ( Străzile: Soarelui, Stânjeneilor, Izvor, Mihai Eminescu- sat Viforâta)”, propus a fi amplasat in județul Dâmbovița, comuna Aninoasa, sat Aninoasa, străzile: Cișmea si Fundătura Dr. Petrescu si satul Viforâta, străzile: Stânjeneilor, Soarelui, Mihai Eminescu, Izvor.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro/

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Primar,

Vlăduț Niculae

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.