PREȘEDINTELE PSD DÂMBOVIȚA, CORNELIU ȘTEFAN: ” GUVERNUL ARE UN SINGUR SCOP, SĂ ORGANIZEZE ALEGERILE PARLAMENTARE”

Prima pagină » Politica » PREȘEDINTELE PSD DÂMBOVIȚA, CORNELIU ȘTEFAN: ” GUVERNUL ARE UN SINGUR SCOP, SĂ ORGANIZEZE ALEGERILE PARLAMENTARE”

Nu este pentru prima dată când Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița trage semnale de alarmă vizavi de modul în care autoritățile centrale gestionează criza impusă de COVID 19. Potrivit acestuia, “Guvernul are un singur scop, să organizeze alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.” Aceasta este explicația pe care Corneliu Stefan o are pentru branbureala de ieri, dintre cifrele prezentate de Institutul Național de Sănătate Publică și Grupul de Comunicare Strategică în ceea ce privește incidența infectărilor cu noul ccoronavirus pentru București.

Marți, INS a anunțat o rată de infectare în București de 3,11%, calculată după numărul populației rezidente, cifră care a creat panică și în urma căreia s-a discutat despre închiderea școlilor și a capitalei, iar la prânz, Grupul de Comunicare Strategică a venit cu o altă cifră de infectare, mai mică, de 2,69% la 1000 de locuitori. În scurt timp INSP a revenit cu o recalculare, de această dată ținând cont de populația cu domiciliul în București, și a anunțat o rată de infectare de 2,65%. 

Potrivit social democratului dâmbovițean, această joacă de-a cifrele este făcută cu bună știință, scăderea ratei de incidență fiind necesară pentru ca alegerile parlamentare să poată fi organizate. Dacă rata de infectare ar fi mai mare, Bucureștiul ar trebui carantinat.

„Cei din Guvernul României au un singur scop, să organizeze alegerile, foarte mulți cetățeni s-au infectat după alegerile locale și cred că primordial ar fi pentru Guvernul României să vină cu un plan de măsuri concrete. 

Nimic nu este întâmplător, am văzut ceea ce a declarat și doamna ministru a Educației și este tragic că un ministru din Guvernul României poate să declare așa ceva, mai ales că vorbim de copii, despre părinți și despre bunici. În loc să vină cu un plan concret de măsuri și în București și în România, până astăzi, doar se joacă cu cifrele pentru că au un singur scop, cei din Guvernul României au un singur scop, să organizeze alegerile. Nu au alt scop. Am observat cu toții, și în Dâmbovița unde am foarte mulți colegi primari care au fost infectați în ultimul timp, și în țară sunt foarte mulți cetățeni care s-au infectat după alegerile locale și cred că primordial ar fi pentru Guvernul României să vină cu un plan de măsuri și să știm foarte clar, noi toți, care este rata de infectare și în București și în România, care sunt măsurile pe care le vom lua în România. Dar se pare că și cu rata de infectare este exact ca la alegeri, depinde cine numără, nu a contat cine a votat. Eu cred că ar trebui să le spunem românilor cifre reale și să știm foarte clar un plan de măsuri care să fie luate în România.

Am observat și declarațiile celor din Guvern și declarațiile prefectului capitalei, lucrurile sunt foarte clare, ne jucăm cu cifrele și oamenii nu știu ce au de făcut. Ar trebui să vină cu cifrele exacte, corecte, în primul rând pentru a informa corect populația și nu să ne jucăm sau să facem un recensământ anul viitor, pentru că virusul nu ne așteaptă până în februarie 2021”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

Deputatul Carmen Holban, vești excelente privind copiii și proaspeții părinți. Indemnizația pentru gemeni și tripleți creste cu 50%, iar Dâmbovița va avea spital de pediatrie super modern

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, A PREZENTAT PROINCIPALELE PROIECTE LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN COMUNĂ

CONDUCEREA PSD, ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA DE LA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

CORNELIU ȘTEFAN: ” LA GĂEȘTI AVEM O ECHIPĂ PUTERNICĂ, IAR ALEXANDRU IORGA VA CÂȘTIGA ALEGERILE!”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.