PREMIERUL CIUCĂ, ALĂTURI DE CORNELIU ȘTEFAN, PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA ȘI DE MINISTRUL ENERGIEI AU INAUGURAT DOUĂ INVESTIȚII ÎMPORTANTE ÎN DÂMBOVIȚA

„Dâmbovița va fi un pol de dezvoltare al zonei de sud-est a României. Astăzi, alături de premierul României, Nicolae  Ciucă, ministrul Energiei, Daniel Popescu, deputatul Radu Popa, membru al Comisiei pentru industrii şi servicii din Camera Deputaților, dar și reprezentanți ai DEPOGAZ PLOIEȘTI am inaugurat două investiții importante pentru județul nostru.

Este vorba despre facilitățile care vor duce la mărirea capacității de extracție zilnică de la 14 mil. m3/zi la 20 mil. m3/zi, dar și etapa finală de modernizare a instalațiilor de deshidratare aferente depozitului de înmagazinare a gazelor naturale de la #Bilciureşti.

Etapa finală de modernizare a instalațiilor de deshidratare aferente depozitului va duce la creșterea capacității de uscare la 20 de milioane Stmc/zi. Această stație de uscare va asigura deshidratarea gazelor extrase din trei grupuri de sonde, fapt ce va conduce la o reducere a consumurilor energetice.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Conisliului Județean Dâmovița, prezent la evenimentul de la Bilciurești.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: