POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI AU LĂSAT 70 DE ȘOFERI FĂRĂ PERMISE , ÎN ACEST WEEKEND

Prima pagină » Eveniment » POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI AU LĂSAT 70 DE ȘOFERI FĂRĂ PERMISE , ÎN ACEST WEEKEND

În perioada 13-16 februarie a.c., polițiștii din Dâmbovița au întocmit dosare penale pe numele a 11 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Patru dintre acestea au fost depistate în timp ce conduceau autovehicule, deși nu posedau permise de conducere, una dintre acestea fiind implicată și într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Alte două persoane sunt cercetate după ce au fost surprinse în trafic la volanul unor autoturisme care aveau expirată valabilitatea autorizației de circulație provizorie, iar alta, având suspendată exercitarea dreptului de a șofa.

Patru bărbați, aflați în stare de ebrietate, au fost depistați în timp ce conduceau autoturisme, doi dintre ei fiind bănuiți de producerea unor accidente de circulație soldate cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest, aceștia au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,43 și 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În total,  polițiștii au reținut 70 de permise de conducere, din care 3 pentru consum de alcool și 19 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h și au retras 12 certificate de înmatriculare.

 

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PETRECE PAȘTELE LA ZĂPADĂ! CABANA DICHIU VINE CU O OFERTĂ DE NEREFUZAT

DIANA MATEI ȘI TARAFUL CLEANTE VIN LA TÂRGOVIȘTE, LA CEA MAI TARE PETRECERE DE ZIUA FEMEII

SĂRBĂTORI DE IARNĂ ÎN INCINTA CURȚII DOMNEȘTI DIN TÂRGOVIȘTE! “???̆???? ?? ????!” ORGANIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

ACCIDENT GRAV ÎN TÂRGOVIȘTE! UN PIETON A FOST SPULBERAT PE TRECEREA PENTRU PIETONI ȘI ARUNCAT ÎNTR-UN CAMION

ÎNCĂ O NENOROCIRE ÎN ZONA GĂEȘTI! O COPILĂ A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.