POFTA DE CIOCOLATĂ ÎL POATE DUCE DUPĂ GRATII! UITE CUM A FURAT UN INDIVID CUTII CU CIOCOLATĂ DINTR-UN MAGAZIN DIN TĂRTĂȘEȘTI! VIDEO!

Prima pagină » Eveniment » POFTA DE CIOCOLATĂ ÎL POATE DUCE DUPĂ GRATII! UITE CUM A FURAT UN INDIVID CUTII CU CIOCOLATĂ DINTR-UN MAGAZIN DIN TĂRTĂȘEȘTI! VIDEO!

Un bărbat este căutat de poliție și poate ajunge după gratii, pentru furt! Individul a fost înregistrat de camerele de supraveghere ale unui magazin din Tărtășești în timp ce fura cutii cu bomboane de ciocolată pe care le îndesa de zor într-un rucsac. Angajații și-au dat seama de furt, abia după ce au văzut imaginile de pe camere. Din gestiune lipsesc 15 cutii cu bomboane. Dacă va fi prins și găsit vinovat, individul riscă ani grei de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.  

Sursa video: facebook

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

Festivalul Artelor Spectacolului, Târgoviște, Ediția XII: Prezența Și Energia Fiecăruia Au Făcut Posibil Babel-Ul

Ritmuri internaționale la Festivalul Babel XII.

Festivalul Artelor Spectacolului- Babel XII. Schimbări. Lumi care se nasc, lumi care pier

Începe magia BABEL la Târgoviște! De astăzi, 10 iunie, și până pe 16 iunie vor avea loc zeci de reprezentații cu artiști din 30 de țări

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.