PMP, PRIMUL PARTID CARE A DEPUS DOSARELE PENTRU PARLAMENTARE! IULIAN VLADU ȘI ALEXANDRU OPREA SUNT CAP DE LISTĂ PENTRU CAMERA DEPUTAȚILOR ȘI SENAT!

Prima pagină » Politica » PMP, PRIMUL PARTID CARE A DEPUS DOSARELE PENTRU PARLAMENTARE! IULIAN VLADU ȘI ALEXANDRU OPREA SUNT CAP DE LISTĂ PENTRU CAMERA DEPUTAȚILOR ȘI SENAT!

Cea mai surprinzătoare echipă politică dâmbovițeana și-a depus astăzi listele pentru Camera Deputaților și Senat. Iulian Vladu și Alexandru Oprea, însoțiți de un grup de susținători, au mers astăzi la Biroul Electoral Județean, unde și-au depus candidaturile. Cei doi dâmbovițeni au declarat ca din echipa PMP fac parte doar oameni ai locului, cu care și-au propus să miște Dâmbovița spre dezvoltare.

„Mergem în Parlament cu gândul și dorința de a finaliza, în primul rând, proiectele pe care le-am inițiat si astăzi sunt blocate de actualii oameni politici, pentru a iniția alte proiecte pentru dezvoltarea județului si pentru a crea un cadru legislativ corect pentru cetățeni”, a precizat Iulian Vladu, cel care deschide lista PMP pentru Camera Deputaților.

„Partidul Mișcarea Populară prezintă pe lista de candidați doar oameni de-ai locului. Ne propunem să mișcăm axest județ cu oameni de-ai locului. Nu suntem trecatori prin aceste funcții si nu candidam doar cu dorința de a obține un mandat de parlamentar, asa cum – din păcate – se regasesc pe listele multora dintre competitorii electorali persoane care iau mandatul, pleacă la București și 4 ani de zile dambovitenii nu mai aud de ei, nu mai sunt preocupați de problemele județului Dâmbovița. Dâmbovița merită sa aiba oameni de-ai locului, care sa o reprezinte cu cinste în Parlamentul României si care sa aduca proiecte de dezvoltare”, a spus Alexandru Oprea, candidatul PMP pentru Senat.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Partidul Național Liberal sărbătorește astăzi 148 de ani de liberalis

CONDUCEREA OFSD DÂMBOVIȚA, ÎNTÂLNIRI, ÎN TERITORIU, CU FEMEILE SOCIAL-DEMOCRATE

Delegația Parlamentului României în Republica Chile,condusă de deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban

PSD va cere în Coaliția de guvernare suspendarea importurilor de produse agro-alimentare din Ucraina

“CĂȚELUȘUL CREȚ” AL POLITICII DÂMBOVIȚENE! S-A ÎNSCRIS ȚUȚUIANU ÎN PSD?

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.