PMP, PRIMUL PARTID CARE A DEPUS DOSARELE PENTRU PARLAMENTARE! IULIAN VLADU ȘI ALEXANDRU OPREA SUNT CAP DE LISTĂ PENTRU CAMERA DEPUTAȚILOR ȘI SENAT!

Prima pagină » Politica » PMP, PRIMUL PARTID CARE A DEPUS DOSARELE PENTRU PARLAMENTARE! IULIAN VLADU ȘI ALEXANDRU OPREA SUNT CAP DE LISTĂ PENTRU CAMERA DEPUTAȚILOR ȘI SENAT!

Cea mai surprinzătoare echipă politică dâmbovițeana și-a depus astăzi listele pentru Camera Deputaților și Senat. Iulian Vladu și Alexandru Oprea, însoțiți de un grup de susținători, au mers astăzi la Biroul Electoral Județean, unde și-au depus candidaturile. Cei doi dâmbovițeni au declarat ca din echipa PMP fac parte doar oameni ai locului, cu care și-au propus să miște Dâmbovița spre dezvoltare.

„Mergem în Parlament cu gândul și dorința de a finaliza, în primul rând, proiectele pe care le-am inițiat si astăzi sunt blocate de actualii oameni politici, pentru a iniția alte proiecte pentru dezvoltarea județului si pentru a crea un cadru legislativ corect pentru cetățeni”, a precizat Iulian Vladu, cel care deschide lista PMP pentru Camera Deputaților.

„Partidul Mișcarea Populară prezintă pe lista de candidați doar oameni de-ai locului. Ne propunem să mișcăm axest județ cu oameni de-ai locului. Nu suntem trecatori prin aceste funcții si nu candidam doar cu dorința de a obține un mandat de parlamentar, asa cum – din păcate – se regasesc pe listele multora dintre competitorii electorali persoane care iau mandatul, pleacă la București și 4 ani de zile dambovitenii nu mai aud de ei, nu mai sunt preocupați de problemele județului Dâmbovița. Dâmbovița merită sa aiba oameni de-ai locului, care sa o reprezinte cu cinste în Parlamentul României si care sa aduca proiecte de dezvoltare”, a spus Alexandru Oprea, candidatul PMP pentru Senat.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BOMBĂ LA MORENI! ȘASE CONSILIERI PNL, PRO ROMÂNIA ȘI PER AU TRECUT LA PSD!

CORNELIU ȘTEFAN, DECLARAȚIE CARE DĂ FIORI PNL DÂMBOVIȚA: “CEL PUȚIN UN ORAȘ ȘI CINCI COMUNE CONDUSE ÎN PREZENT DE PNL VOR AVEA PRIMARI DIN PARTEA PSD, DUPĂ ALEGERI! ”

PSD DÂMBOVIȚA: “Comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare provoacă frisoane doar celor care nu au făcut nimic din 2020 până acum sau celor care, ocazional, apar în politică”

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

PSD DÂMBOVIȚA: “Municipiul Moreni a fost, întotdeauna, în centrul atenției  echipei PSD Dâmbovița”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.