PETRECERE DE ZILE MARI, PENTRU COPIII DIN LUNGULEȚU, ORGANIZATĂ DE PRIMARUL GEORGE DUȚU

Prima pagină » Actualitate » PETRECERE DE ZILE MARI, PENTRU COPIII DIN LUNGULEȚU, ORGANIZATĂ DE PRIMARUL GEORGE DUȚU

Copiii din comuna Lungulețu au avut parte de un 1 iunie cu totul și cu totul special. Primarul George Duțu a organizat o petrecere pe cinste pentru micuți, unde distracția și voia bună au fost la cote înalte.

“Astăzi am avut bucuria de a organiza un eveniment spectaculos pentru copiii comunei Lungulețu, cu ocazia Zilei Copilului! A fost o zi plină de magie, culori și voie bună!

Am avut parte de un spectacol de magie fascinant, care i-a încântat pe cei mici și i-a făcut să râdă și să se minuneze în același timp. Pictura pe față le-a adus zâmbete pe chipuri și le-a dat posibilitatea să se transforme în personajele favorite. Și, bineînțeles, nu au lipsit răcoritoarele pentru a ne potoli setea în zilele călduroase de vară.

Toți copiii au fost premiați pentru participare cu medalii și diplome, pentru a le recompensa efortul și implicarea. Le mulțumesc și părinților pentru sprijinul acordat și prezența lor la acest eveniment frumos.

Vreau să le transmit un gând de recunoștință și celor care au făcut posibilă organizarea acestui eveniment: voluntarilor și colaboratorilor, care s-au implicat cu entuziasm și dedicare. Fără voi, nu am fi putut oferi aceste momente de bucurie copiilor noștri!

Sper că această zi specială le-a adus copiilor noștri multă distracție și amintiri frumoase. Vom continua să le oferim întotdeauna evenimente de calitate și să le construim o comunitate în care să se simtă iubiți și apreciați.

Știu că sunteți curioși să vedeți fotografii și videoclipuri de la eveniment, așa că vă invit să le găsiți pe pagina noastră de Facebook. Vă asigur că veți vedea multe chipuri fericite și țipete de bucurie ale copiilor.

Mulțumesc tuturor celor implicați și vă îmbrățișez pe toți cu dragoste și recunoștință! ” a transmis George Duțu, primarul comunei Lungulețu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.