PETRECERE DE ZILE MARI LA CABANA DICHIU! “FROZEN PARTY”, PRIMA PETRECERE ÎN AER LIBER, LA ZĂPADĂ,  ÎN BUCEGII DÂMBOVIȚENI

Se anunță petrecere de zile mari în Bucegii dâmbovițeni! Primul Apres Ski “ FROZEN PARTY” va avea loc pe 25 februarie, la Cabana Dichiu, în aer liber. DJ TYZU se va ocupa de buna dispoziție și va încinge atmosfera cu cele mai noi hituri. De asemenea, veți putea degusta cele mai bune preparate gătite de bucătarii de la Cabana Dichiu și veți avea parte de nenumărate surprize.

“Iarna nu-i ca vara, asta știm cu toții. Dar indiferent de sezon, noi nu uităm să ne distrăm. Vino alături de gașca noastră pe 25 Februarie la primul Apres Ski “ FROZEN PARTY “ din Dâmbovița, mai exact la Cabana Dichiu , să învingem frigul cu distracție și voie bună. Nu venim singuri, îl avem alături de noi pe DJ TYZU care va încinge atmosfera cu cele mai noi hituri ! Nu rata cea mai tare petrecere în aer liber la altitudine din munții Bucegi !!!” transmit organizatorii.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »