PETRECERE DE ZILE MARI LA CABANA DICHIU! “FROZEN PARTY”, PRIMA PETRECERE ÎN AER LIBER, LA ZĂPADĂ,  ÎN BUCEGII DÂMBOVIȚENI

Prima pagină » Actualitate » PETRECERE DE ZILE MARI LA CABANA DICHIU! “FROZEN PARTY”, PRIMA PETRECERE ÎN AER LIBER, LA ZĂPADĂ,  ÎN BUCEGII DÂMBOVIȚENI

Se anunță petrecere de zile mari în Bucegii dâmbovițeni! Primul Apres Ski “ FROZEN PARTY” va avea loc pe 25 februarie, la Cabana Dichiu, în aer liber. DJ TYZU se va ocupa de buna dispoziție și va încinge atmosfera cu cele mai noi hituri. De asemenea, veți putea degusta cele mai bune preparate gătite de bucătarii de la Cabana Dichiu și veți avea parte de nenumărate surprize.

“Iarna nu-i ca vara, asta știm cu toții. Dar indiferent de sezon, noi nu uităm să ne distrăm. Vino alături de gașca noastră pe 25 Februarie la primul Apres Ski “ FROZEN PARTY “ din Dâmbovița, mai exact la Cabana Dichiu , să învingem frigul cu distracție și voie bună. Nu venim singuri, îl avem alături de noi pe DJ TYZU care va încinge atmosfera cu cele mai noi hituri ! Nu rata cea mai tare petrecere în aer liber la altitudine din munții Bucegi !!!” transmit organizatorii.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.