PETRECERE DE ZILE MARI LA BUCȘANI, DE ZIUA COMUNEI! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » PETRECERE DE ZILE MARI LA BUCȘANI, DE ZIUA COMUNEI! VIDEO!

Comuan Bucșani a îmbrăcat haine de sărbătoare, în aceste zile, când au fost organizate Ziele Comunei. Evenimentele au debutat de ieri, cu cea de-a doua ediție a Festivalului “Ioan Dalles”, organizat de Primăria Bucșani și Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Deosebitul eveniment, dedicat copiilor și adolescenților,  a debutat cu parada costumelor populare. Ansamblurile din mai multe județe ale țării, care s-au înscris în competiție, au mers pe străzile din Bucșani pentru ca localnicii să poată admira costumele superbe purtate de copii.

Au urmat apoi concursurile de dansuri populare și cel de interpretare.

Astăzi, parcul Dalles din Bucșani s-a umplut din nou cu localnici, care au venit să asculte vestiții artiști invitați să cânte de Ziua Comunei. Edilul Mihai Ionuț Valentin a premiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, un gest deosebit care a stârnit emoții mari în rândul celor premiați.

Primii artiști care au urcat pe scenă au fost Taraful Neluță Bucur, Violeta Constantin și îndrăgita interpretă de muzică populară Simona Dinescu, alături de micuții dansatori din ansamblul comunei Bucșani.

Interpreta Simona Dinescu, fiică a comunei, a reușit să încingă atmosfera cu îndrăgitele sale melodii.

La Bucșani au sosit și oaspeți de seamă din conducerea județului, în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, prefectul Claudia Gilia, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, senatorul Titus Corlățean, deputații Carmen Holban, Ionuț Vulpescu și Radu Popa, președintele PES Dâmbovița, Constantin Constantin și mulți alții. Aceștia le-au transmis localnicilor gânduri bune  cu ocazia Zilei Comunei Bucșani dar le-au amintit și proiectele implementate în comună cu sprijin parlamentar și de la Consiliul Județean.

Petrecerea a continuat cu artistul Vali Vijelie, care a încins din nou atmosfera.

Spectacolul a continuat apoi cu Anna Lesko, Oana Radu și Ralu Dimache.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.