PES ACTIVISTS DÂMBOVIȚA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CREATIVITATE! OPERELE LOR POT FACE PARTE DIN PROPRIA CARTE DIGITALĂ, ÎN PLUS, CELE MAI APRECIATE LUCRĂRI SUNT PREMIATE!

Prima pagină » Actualitate » PES ACTIVISTS DÂMBOVIȚA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CREATIVITATE! OPERELE LOR POT FACE PARTE DIN PROPRIA CARTE DIGITALĂ, ÎN PLUS, CELE MAI APRECIATE LUCRĂRI SUNT PREMIATE!

Liderii PES Activists Dâmbovița desfășoară o nouă acțiune pentru copii, în preajma Zilei Internaționale a cărților pentru copii! Părinții sunt invitați să posteze pe pagina de facebook (click pe cuvântul “facebook” pentru a merge la pagina respectivă!) a PES ACTIVITS DÂMBOVIȚA, poeziile sau desenele făcute de cei mici, cu tema  “EUROPA”. Acestea pot avea șansa de a fi selectate pentru a face parte din propria carte digitală. În plus, cele mai apreciate “opere” vor fi premiate cu vouchere pentru achiziționarea de rechizite.

„Cu ocazia Zilei Internaționale a cărților pentru Copii PES Activists Dâmbovița invită toți copiii să-și alcătuiască propria carte digitală! Trebuie doar să postați în secțiunea de comentarii a postării originale desenul sau poezia făcută de copilul dumneavoastră până pe data de 9 Aprilie. Pentru că știm că procesul artistic poate fi costisitor, primele trei opere, alese pe baza numărului de aprecieri, vor fi premiate cu vouchere pentru achiziționarea de rechizite.” transmit reprezentanții PES Activists Dâmbovița

Cei de la PES Activists Dâmbovița îi îndemană pe părinți să-și doneze cărțile pe care nu le mai folosesc către Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița.

“În același timp, pentru că știm cât de repede trece timpul și cât de multe povești le-ați citit copiilor dumneavoastră, vă încurajăm să donați cărțile pe care nu le mai folosiți către Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița.” transmit cei de la PES Activists Dâmbovița

“Este o acțiune frumoasă, făcută pentru a-i încuraja pe cei mici să studieze mai mult și să-și facă cunoscute operele lor. Copiii trebuie sprijiniți de mici pentru a fi determinați să studieze cât mai mult. Un sistem educațional sănătos reprezintă viitorul lor și al nostru, totodată. Îi îndemn pe toți părinții  să-și sprijine în continuare copiii, mai ales cînd vine vorba de studiu. Așteptăm cu nerăbdare cât mai multe postări, iar cele mia apreciate vor fi răsplătite cu premii. ”a declarat Constantin Constantin, președintele PES Activists Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.