PENTRU AL 14-LEA AN CONSECUTIV, PRIMARUL MARIUS CARAVEȚEANU A STRÂNS ZECI DE VOLUNTARI PENTRU A CURĂȚA ORAȘUL DE GUNOAIE ARUNCATE LA VOIA ÎNTÂMPLĂRII DE PERSOANE IRESPONSABILE!

Prima pagină » Administratie » PENTRU AL 14-LEA AN CONSECUTIV, PRIMARUL MARIUS CARAVEȚEANU A STRÂNS ZECI DE VOLUNTARI PENTRU A CURĂȚA ORAȘUL DE GUNOAIE ARUNCATE LA VOIA ÎNTÂMPLĂRII DE PERSOANE IRESPONSABILE!

Zeci de răcăreni au participat și în acest an la acțiunea de ecologizare “Adoptă un kilometru!”, organizatată de 14 ani de primarul Marius Caravețeanu. Acțiunea are scopul de a determina și conștientiza persoanele care aruncă gunoaiele la voia întâmplării să renunțe la acest obicei. În urma activităților de astăzi, voluntarii au strâns 300 de saci cu gunoaie. Acțiunea s-a încheiat cu un picnic, așa ca într-o mare familie, cum îi place edilului din Răcari să-și țină localnicii.

“Astăzi, vineri, 1 iulie 2022, s-a desfăşurat încă una din etapele proiectului de ecologizare, de data aceasta, sub numele de „Adoptă cinci Km!”, proiect care durează de 14 ani şi care a reuşit să îşi atingă scopul, acela de a sensibiliza cetăţenii pentru protecţia mediului.

La această acţiune au participat aproximativ 120 de voluntari din diferite categorii profesionale: #profesori, agenţi din partea poliţiei române, poliţiei locale, angajaţi ai Primăriei oraşului #Răcari. Toţi aceştia şi-au unit forţele și au curățat spațiile verzi din zonele mai sus amintite. Primăria Răcari a pus la dispoziția saci și mănuși pentru ca totul să se desfășoare în condiții optime.

Acţiunea s-a desfăşurat în zona pădurii din Stănești (Ioneasca) și pe malul Colentinei până la Colacu, voluntarii reușind să strângă aproximativ 300 de saci de gunoi. Activitatea a fost finalizată printr-un picnic în zona pădurii din Ghimpați (la fântâna lu’ Albei), participanţii fiind mulţumiţi de reuşita proiectului. Simpla participare în activitatea acestui proiect reprezintă o decizie de acceptare și îmbrăţişare a unei cauze care contează cu adevărat: o natură mai curată și un aer mai bun de respirat. Mulțumim celor care au participat ca voluntari și s-au implicat activ în această campanie. Sperăm că cei care au aruncat gunoaie la întâmplare își vor schimba obiceiul.” a anunțat Marius Caravețeanu, primarul din Răcari.

https://www.facebook.com/1220254616/posts/10221014877381202/?d=n

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.