PENSIUNEA TREE HOUSE RELAX IEDERA, LOCUL IDEAL ÎN CARE ÎMBINI RELAXAREA, AVENTURA ȘI DISTRACȚIA!

Prima pagină » Actualitate » PENSIUNEA TREE HOUSE RELAX IEDERA, LOCUL IDEAL ÎN CARE ÎMBINI RELAXAREA, AVENTURA ȘI DISTRACȚIA!

Vrei să ai parte de relaxare, aventură și distracție?! Ai ajuns exact unde trebuie! Pensiunea TREE HOUSE RELAX, cu sediul în comuna dâmbovițeană Iedera, strada Ruda Mare, nr 259 A,  îți oferă o gamă largă pentru a-ți petrece timpul liber într-un cadru de poveste. Pensiunea are camere pentru cazare, salon evenimente, piscină, ciubăr, saună,  închiriere ATV-uri si buggy-uri (UTV-uri) de ultima generatie, cu care vă puteți plimba prin pădurile din zona Iedera. Nu vă faceți griji, un ghid vă va insoți tot timpul!

Pentru curajosi și nu numai, la Iedera ai parte de adrenalină pe patru roți! Lasă-te purtat pe trasee ATV inedite din pădurile din zona Iedera și împrejurimi. Îți vom arăta peisaje desprinse din alta lume și te vom încânta cu legende cunoscute doar de localnici.

Nu-ți lăsa curajul acasă! O să ai nevoie de el. Accelerăm prin natură și îți punem la dispoziție cele mai performante ATV-uri pentru asta. Vei fi permanent în siguranță și asistat de ghid.

Oferim spre inchiriere ATV-uri si UTV-uri (buggy), pentru drumeții montane în zona Îedera. Cunoaștem fiecare poteca, fiecare povarniș și putem recomanda trasee cu grade de dificultate diferite.

Expert sau începător, la noi instructajul de folosire al atv-urilori și măsurile de siguranță sunt obligatorii. Siguranța ta este foarte importantă pentru noi și tratăm acest lucru cu maximă seriozitate.

Hai să ne retragem în natură și să scăpăm de stres cu o plimbare cu atv-ul, apoi un răsfăț într o saună și un ciubar fierbinte.

Să înceapa aventura!

Pentru rezervări și detalii, apelați numărul de telefon: 0768427788

Mai multe detalii, aici!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.