PENSIUNEA COZYHILL DIN VULCANA DE SUS LE-A OFERIT CÂTEVA ZILE DE NEUITAT UNOR COPII DIN CADRUL DGASPC DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Actualitate » PENSIUNEA COZYHILL DIN VULCANA DE SUS LE-A OFERIT CÂTEVA ZILE DE NEUITAT UNOR COPII DIN CADRUL DGASPC DÂMBOVIȚA

Mai mulți copii din cadrul DGASPC Dâmbovița, dar și asistenții maternali care-i au în îngrijire s-au bucurat de câteva zile superbe petrecute la pensiunea COZYHILL din Vulcana de Sus. Micuții au petrecut clipe de neuitat alături de gazdele lor dar și de copiii acestora. Au avut parte de nenumărate activități, foc de tabără, distracție, mâncare bună, dar și cadouri din partea origanizatorilor. Cei mici s-au arătat încântați de zilele petrecute la CozyHill, unde au avut parte de experiențe unice.

“Aventură în natură pentru 7 copii și asistenții maternali care se ocupă de creșterea și îngrijirea lor! În inima pădurii, s-au bucurat de activități unice în aer curat, de foc de tabără și de prietenii frumoase, la pensiunea CozyHill, în Vulcana de Sus. Mulțumim gazdelor, pentru zilele de poveste!” a transmis DGASPC Dâmbovița

Pensiunea CozyHill este un proiect care s-a născut din dorința de a evada din gălăgia urbană și de a  da naștere, în grădina bunicilor, unui loc de relaxare și conectare cu natura. Locația este într-o oază de liniște, pe un deal însorit, mai exact în satul Vulcana de Sus, județul Dâmbovița, un loc foarte pitoresc unde te poți bucura de o priveliște care iți taie respirația direct din dormitor.

Locația este formată din 3 containere, fiecare cu 2 camere și 1 baie.

În fiecare container se regăsește 1 dormitor matrimonial cu pat de 160*2 m, un living cu canapea extensibilă și o baie cu duș, cu intrare din hol pentru a nu deranja persoanele aflate în cealaltă cameră.

Fiecare cameră este dotată cu TV Smart, aer condiționat, convector electric cu termostat, spații de depozitare. Cu fațada din sticla cu o ușă mare retractabilă, cu un view extraordinar către natura care îți taie respirația, în fiecare cameră pot fi găzduite 2 persoane.

Baia are o cabină de duș care te poartă în mijlocul naturii, este dotată cu boiler, uscător de păr, prosoape mici și mari, inclusiv produse de igienă.

Mai multe detaliid epsre pensiune, aici!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Evaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele opt luni ale anului 2023

HAPPY KIDS, UN NOU CONCEPT DE AFTER SCHOOL ÎN TÂRGOVIȘTE

PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI DIN DÂMBOVIȚA

RADULESCU CONSTANTIN VALENTIN, RADULESCU MARIA ȘI MATEI ELENA, ANUNȚ LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

APARTAMENT DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE, ÎN ZONA TRIBUNALULUI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.