PATRU LOCURI DE JOACĂ PENTRU COPII AU FOST AMENAJATE LA BUTIMANU DE CĂTRE AUTORITĂȚILE LOCALE

Prima pagină » Administratie » PATRU LOCURI DE JOACĂ PENTRU COPII AU FOST AMENAJATE LA BUTIMANU DE CĂTRE AUTORITĂȚILE LOCALE

Încă un proiect finalizat cu succes, la Butimanu! Copiii din comună se vor putea bucura din primăvară de patru locuri de joacă amenajate de către primărie special pentru ei. Cele patru locuri de joacă au fost amenajate în satele: Sterianu, Butimanu, Lucianca și Ungureni.

“Recunosc, proiectul,, Locuri de joacă în Butimanu ” este un proiect pentru care am depus mult efort, dar în același timp îmi este și foarte drag. Pentru mine toți copiii din comună reprezintă o slăbiciune și îmi doresc tare mult să le oferim un mediu cât mai prielnic pentru o creștere armonioasă, ei fiind viitorul de mâine. Până la urmă culegem ce semănăm!

Și da, sunt extrem de mulțumit și fericit că de acum toți copiii din comuna Butimanu se pot bucura de 4 locuri de joacă sigure și frumoase în următoarele locații: Sterianu, Butimanu, Lucianca și Ungureni.

Probabil în primăvara le vor testa cel mai mult.”  a anunțat Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.