PATRU INVESTIȚII IMPORTANTE AU FOST INAUGURATE LA CORBII MARI ÎN PREZENȚA AUTORITĂȚILOR JUDEȚENE!

Prima pagină » Administratie » PATRU INVESTIȚII IMPORTANTE AU FOST INAUGURATE LA CORBII MARI ÎN PREZENȚA AUTORITĂȚILOR JUDEȚENE!

Patru noi investiții au fost inaugurate, atăzi, la Corbii Mari ! Copiii din comună au de astăzi încă o școală nouă, o grădiniță nouă, un teren de sport și o rețea de canalizare. La Corbii Mari au fost astăzi prezente și autoritățile județene, în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreșetindele Consiliului Județean Dâmbovița, parlamentarii PSD Carmen Holban, Radu Popa, Marian Țachianu,  secretarii de stat Ionuț Săvoiu și Florin Bănică și alte personalități marcante ale județului.

Primul obiectiv inaugurat a fost Școala cu clasele 0-VIII din satul Corbii Mari, vis-a-vis de primărie. Este o școală nouă, cu dotări ultramoderne, lift interior și multe alte facilități pentru copii. Investiția s-a ridicat la suma de 7.039.335,10 lei  iar finanțarea a fost asigurată prin Programul Operațional Regional – FONDURI UNIUNEA EUROPEANĂ și Fonduri Locale.

O altă invetsiție foarte importantă inaugurată astăzi a fost Grădinița Grozăvești. Aceasta va avea trei grupe și va fi cu program scurt. Valoarea Investiției este de 2.068.930,04 lei.

Tot pentru copiii din Corbii Mari a fost realizat un teren de sport tot în satul Grozăvești. Investiția a costat 535 mii lei și a fost susținută de la bugetul local.

Tot astăzi a fost inaugurat un proiect deosebit de important pentru locuitorii comunei Corbii Mari. Este vorba despre realizarea infrastructurii de apă uzată în comuna Corbii Mari. Valoarea invetiției este de 4.500.000 lei, fonduri europene prin AFIR.

Ionuț Bănică, primarul comunei Corbii Mari este unul dintre cei mai performanți primari din județul Dâmbovița, acesta reușind să aducă în comună sa cele mai multe fonduri nerambursabile. “Vreau să mulțumesc în primul rând colegilor din primărie, consiliului local, constructorilor și tuturor celor care au luat parte și au pus umărul la aceste proiecte. Mulțumesc și pe aceastaă cale domnului Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pentru sprijinul pe care ni-l acordă mereu, parlamentarilor și vă asigur că vom continua să atragem fonduri pentru a dezvolta și mai mult comuna noastră” a transmis Ionuț Bănică, primarul comunei Corbii Mari.

“Este un moment desoebit pentru noi toți și mai ales pentru locuitorii comunei Corbii Mari să inaugurăm aceste obiective. Vreau să-l felicit pe domnul primar pentru tot ceea ce face în comună. O spun fără să folosesc cuvinte mari, este printre primarii care s-a zbătut mult pentru dumneavoastră  și pentru dezvoltarea comunității locale și așa cum a spus și domnul primar, Consiliul Județean Dâmbovița va fi totdeauna alături de dumneavoastră ” a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.