PAȘI IMPORTANȚI PENTRU MODERNIZAREA ȘI EXTINDEREA SECȚIEI DE CARDIOLOGIE A SPITALULUI JUDEȚEAN TÂRGOVIȘTE

Prima pagină » Administratie » PAȘI IMPORTANȚI PENTRU MODERNIZAREA ȘI EXTINDEREA SECȚIEI DE CARDIOLOGIE A SPITALULUI JUDEȚEAN TÂRGOVIȘTE

“M-am ținut de cuvânt! Astăzi, am semnat documentația necesară pentru întocmirea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru extinderea și modernizarea secției de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște. De asemenea, așa cum am promis, pentru dotarea acestei secții moderne, vom achiziționa și un aparat angiograf, vital pentru tratarea și salvarea dâmbovițenilor care suferă de infarct miocardic acut.  Odată pus în funcțiune aparatul angiograf, pacienții nu vor mai fi transferați, cu ambulanța sau elicopterul, către spitale din București. În acest fel, intervențiile se vor face mult mai rapid, aici, la Târgoviște. Astfel, vom evita situațiile grave care pot duce, din păcate, fie la decesul pacientului, fie la instalarea unor sechele permanente. Vreau neapărat ca cel mai târziu în toamnă să începem lucrările de extindere a secției de Cardiologie, iar sumele necesare acestei investiții sunt asigurate, în totalitate, de Consiliul Județean Dâmbovița.

Noul corp de clădire va avea aproape 450 mp și va fi compus din: Sala unde va funcționa aparatul angiograf; Cameră control; Cameră tehnică; Spațiu echipare medici; Depozit echipamente; Cabinet medici; Cabinet asistente; Depozit materiale sterile și instrumentar steril; Grup sanitar personal femei; Grup sanitar personal bărbați; Vestiar personal femei; Vestiar personal bărbați; Cameră infirmiere; Windfang acces personal; Hol acces personal; Spațiu preoperator; Spațiu postoperator; Grup sanitar pacienți; Spațiu dezechipare pacienți; Windfang acces pacienți; Hol acces pacienți; Camera curățenie și depozit materiale curățenie; Spălare instrumentar; Depozit deșeuri medicale.

Vreau să mai spun că, în momentul de față, un astfel de echipament nu există în nicio unitate sanitară din județul Dâmbovița, iar Secția Cardiologie a Spitalului Județean este singura secție de acest gen ce deservește cetățenii din județul Dâmbovița și nu numai.”a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.