PARCUL INDUSTRIAL MORENI, ÎNTR-O CONTINUĂ DEZVOLTARE

Anul nou aduce noi investiții la Moreni Parc Industrial. Societatea a achiziționat o nouă clădire în suprafață de 1000 mp și terenul aferent, în suprafață de 2400 mp. Noua investiție a adus deja noi investitori, care vor vrea noi locuri de muncă la Moreni. Dezvoltarea parcului, atragerea investitorilor și crearea de noi locuri de muncă au fost și sunt principalele priorități ale directorului general al MPI, Gabriel Purcaru.

Din prima zi de când am fost învestit în fucția de director general al Moreni Parc Industrial, prioritățile mele au fost clare:

  • dezvoltarea Parcului Industrial Moreni
  • atragerea de investitori
  • crearea de locuri de muncă
    Continumă cu aceleași priorități și începem noul an cu o nouă investiție majoră pentru dezvoltarea Parcului Industrial Moreni. Este vorba despre achiziționarea unui imobil cu o suprafață de 1000 mp și terenul aferent, în suprafață de 2400 mp.
    Deja imobilul este închiriat de două societăți comerciale, care vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă, imediat după ce vor fi gata lucrările de amenajare a spațiului. Astfel, bifăm cu succes cele trei priorități despre care aminteam mai sus.
    Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul domnului Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, și al echipei de conducere a Consiliului Județean Dâmbovița, sprijin pe care l-am avut tot timpul și pentru asta nu pot decât să le mulțumesc și să le fiu recunoscător. Totodată, vreau să mulțumesc și echipei pe care o coordonez la nivelul Moreni Parc Industrial.” a anunțat Gabriel Purcaru, directorul general al Moreni Parc Industrial

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: