PARCUL INDUSTRIAL MORENI ESTE ÎN CONTINUĂ DEZVOLTARE! DOUĂ NOI SOCIETĂȚI IMPORTANTE VOR ACTIVA ÎN INCINTA PARCULUI

Prima pagină » Actualitate » PARCUL INDUSTRIAL MORENI ESTE ÎN CONTINUĂ DEZVOLTARE! DOUĂ NOI SOCIETĂȚI IMPORTANTE VOR ACTIVA ÎN INCINTA PARCULUI

Parcul Industrial Moreni este într-o continuă dezvoltare! Două noi loturi de teren au fost preluate zilele acestea de la Primăria Moreni, odată cu adoptarea unei hotărâri în Consiliul Județean Dâmbovița.

Potrivit directorului general Gabriel Purcau acest teren este necesar unui investitor care va ridica aici două fabrici, o investiție de 8 milioane de euro ce vizează, printre altele, și confecționarea și asamblarea de panouri fotovoltaice, urmând a fi angajate 65 și, respectiv, 85 de persoane.

„Dacă în trecut vorbeam de extinderea parcului, în sensul că noi vom construi halele și le vom da spre închiriere, acum acest investitor își va construi singur halele, într-una dintre ele urmând să dezvolte o linie de fabricare și asamblare a panourilor fotovoltaice. Ei vin și ridică această construcție, își fac investiția proprie, iar eu, ca și parc, le pun la dispoziție terenul și utilitățile. Din momentul în care noi îi vom preda amplasamentul, el va începe construcția, asta cam în primăvara anului viitor cel mai târziu. Interesul ca aceste fabrici să înceapă să funcționeze cât mai repede este de ambele sensuri, și al nostru, și al investitorului, pentru că un parc industrial oferă anumite beneficii societăților care funcționează aici. Această investiție, care se va ridica undeva la 8 milioane de euro la final, este una colosală, și nu doar pentru Parcul Industrial Moreni, pentru toată zona, pentru dezvoltarea economică. Ea generează și forță de muncă, între 60 și 80 de posturi, un lucru extrem de important, aspect prioritar pentru mine încă de la preluarea mandatului de conducere”, ne-a declarat Gabriel Purcaru, directorul SC Parc Industrial Moreni.

Amplasamentul ar urma să fie predat luna viitoare.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

„Noaptea Muzeelor 2024” în judeţul Dâmboviţa

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI, SĂLTAT DE POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI! ESTE CERCETAT ÎNTR-UN DOSAR DE UCIDERE DIN CULPĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.