PARCUL DE LÂNGĂ MALL-UL DIN TÂRGOVIȘTE SE VA DESCHIDE PE 1 IUNIE

Prima pagină » Administratie » PARCUL DE LÂNGĂ MALL-UL DIN TÂRGOVIȘTE SE VA DESCHIDE PE 1 IUNIE

„Suntem în cel mai nou parc din municipiul Târgoviște, este vorba de parcul din fosta UM Gară, exact lângă Dâmbovița Mall. Un prim aspect pe care aș vrea să-l remarc, este prima conferință de presă fără mască după foarte mult timp și cred că este un lucru extraordinar de îmbucurător, cred că în sfârșit am trecut de această perioadă foarte urâtă.
Este o investiție realizată de către Primăria Târgoviște pe fonduri europene. Pe 1 iunie se va deschide acest parc, vrem să facem o surpriză copiilor și părinților. Este vorba de 16.000 de metri pătrați, cât este suprafața acestei investiții. Au fost plantați peste 500 de arbori și arbuști. De asemenea, gazonat a fost undeva la 14.000 metri pătrați. Este o zonă foarte verde, cu o pistă de biciclete, cu fântâni, cu bănci inteligențe, cu iluminat public modern și tot ceea ce este necesar pentru a petrece câteva ore agreabile, repet, într-un parc realizat de administrația locală târgovișteană din fonduri europene. Nu este însă ultima investiție de acest fel la care lucrăm, mai avem și parcul de lângă Complexul Turistic de Natație, acolo avem o zonă mai mare, undeva la 5 hectare, care de asemenea se va transforma radical. Cred că față de ceea ce era aici sau mai exact față de ce nu era aici, pentru că era o zonă care nu spunea absolut nimic și foarte mulți ani o zonă inaccesibilă publicului, cred că în acest moment avem un spațiu foarte frumos. Valoarea finanțării este undeva la 7 milioane de lei, fonduri europene, Programul Operațional Regional 2014-2020, în cadrul unui proiect de natură să vină să completeze această strategie de mărire a zonelor verzi din municipiul Târgoviște. Eu cred să arată excepțional. În acest moment se fac ultimele pregătiri astfel încât pe 1 iunie toată această zonă să se deschidă și să reprezinte un punct de atracție important pentru târgovișteni și nu numai.
De altfel, pe 1 iunie vrem să marcăm și noi Ziua Copilului, dar și ieșirea din această perioadă foarte urâtă cu restricții și vom avea evenimente în mai multe zone din municipiul Târgoviște, aici, în acest parc, de asemenea, la Complexul Turistic de Natație, la Teatrul de Vară din Parcul Chindia sau în Piața Mihai Viteazu… Tot orașul se va anima așa cum nu s-a mai întâmplat de ceva timp, din păcate”a declarat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.