PANICĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN DIN TÂRGOVIȘTE DUPĂ CE SECȚIA A.T.I. S-A UMPLUT CU FUM! POMPIERII SPITALULUI AU INTERVENIT PROMPT !

Prima pagină » Actualitate » PANICĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN DIN TÂRGOVIȘTE DUPĂ CE SECȚIA A.T.I. S-A UMPLUT CU FUM! POMPIERII SPITALULUI AU INTERVENIT PROMPT !

A fost panică, în această dimineață, la Spitalul de Urgență din Târgoviște! În jurul orei 2 dimineață, personalul medical din Secția de Terapie Intensivă a spitalului a alertat pompierii spitalului, după ce s-a observat fum dens care ieșea dintr-un panou electric suprasolicitat. Imediat, pompierii din cadrul Spitalului Județean au intervenit și au oprit producerea unei adevărate tragedii. La fața locului au intervenit și pompierii  din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița care ne-au relatat că a fost vorba despre un panou electic suprasolicitat care a scos mult fum. Aceștia nu au făcut altceva decât să aerisească încăperile și să stabilească cauzele incidentului, Din fericire niciun pacient internat în secție nu a avut de suferit și nu a fost nevoie de evacuarea secției.

“Noaptea trecută, în jurul orei 02:06, am fost solicitați să intervenim la Spitalul Județean Târgoviște, unde a fost semnalată de către un apelant prezenta mirosului de fum la secția ATI.

Pentru gestionarea situației la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi.

La sosirea echipajelor s-a constatat că mirosul de fum provenea de la un tablou electric. Nu a fost necesară evacuarea pacienților sau a personalului. Ulterior, au monitorizat spațiul și instalațiile electrice și de oxigen, fără să fie identificate alte probleme.” au transmis reprezentanții ISU Dâmbovița

Foto cu caracter ilustrativ, arhivă!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ZILELE COMUNEI DĂRMĂNEȘTI VOR AVEA LOC ÎN ULTIMUL WEEKEND AL LUNII IULIE! CE ARTIȘTI VOR URCA PE SCENĂ!

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.