PANICĂ LA JUDECĂTORIA DIN TÂRGOVIȘTE!

Prima pagină » Eveniment » PANICĂ LA JUDECĂTORIA DIN TÂRGOVIȘTE!

A fost panică la Judecătoria din Târgoviște, după ce un senzor de fum s-a activat și a pornit alarma. Imediat, la fața locului au ajuns două autospeciale de pompieri și o ambulanță SMURD. Pompierii au cercetat zona și au stabilit că fumul provenea dintr-un canal tehnologic, unde izolația luase foc.

“Din cercetarile efectuate, pompierii au identificat ca fumul provine de la un incendiu produs intr-un canal tehnologic, adiacent cladirii, unde ard deseuri menajere. Au fost evacuate din cladire cca. 30 de persoane. Nu sunt victime.” a transmit Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.