PANICĂ ÎN TÂRGOVIȘTE DUPĂ CE UN AUTOTURISM A ARS CA O TORȚĂ ! ALTE AUTOTURISME ȘI DOUĂ APARTAMENTE AU FOST AFECTATE DE FLĂCĂRI!

Prima pagină » Actualitate » PANICĂ ÎN TÂRGOVIȘTE DUPĂ CE UN AUTOTURISM A ARS CA O TORȚĂ ! ALTE AUTOTURISME ȘI DOUĂ APARTAMENTE AU FOST AFECTATE DE FLĂCĂRI!

Noaptea trecută, în jurul orei 02:31, pompierii de la Detasamentul Târgoviște au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism in municipiul Targoviste, str. Soroca.

La locul incendiului pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la un autoturism parcat.

Intervenția rapidă a pompierilor a salvat alte 3 autoturisme parcate în vecinătate.

Flăcările au afectat parțial un autoturism, iar din cauza căldurii degajate, au fost afectate alte 2 autoturisme parcate și elemente de tâmplărie de la doua balcoane ale apartamentelor de la etajul 1.

Din primele cercetări se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică a autovehiculului.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp de la sosirea pompierilor.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

SEARĂ MAGICĂ LA GĂEȘTI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! A FOST INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN ȘI A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV! VIDEO!

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE GĂEȘTENI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

MESAJUL PRIMARULUI DIN LUCIENI PENTRU TOȚI LOCALNICII DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

LA BUTIMANU, 1 DECEMBRIE A FOST SĂRBĂTORITĂ PRIN MUNCĂ! SE ASFALTEAZĂ ÎN UNGURENI! URMEAZĂ: LUCIANCA, STERIANU ȘI BĂRBUCEANU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.