O tânără angajată la Penitenciarul Mărgineni s-a îndrăgostit de un interlop şi şi-a dat demisia, iar acum,după ce ar fi fost părăsită, vrea să revină la muncă

Prima pagină » Actualitate » O tânără angajată la Penitenciarul Mărgineni s-a îndrăgostit de un interlop şi şi-a dat demisia, iar acum,după ce ar fi fost părăsită, vrea să revină la muncă

Tânăra a lucrat până de curând la Penitenciarul Mărgineni, din județul Dâmbovița. A demisionat, după ce s-a îndrăgostit nebunește de un interlop din București, arestat preventiv într-un dosar pentru tentativă de omor. Individul estee liderul unei grupări periculoase din București și a fost eliberat din arest pe 13 august.

La câteva zile după eliberarea interlopului, mai exact pe 22 august, tânăra polițistă și-a dat demisia. Se pare că aceasta a fost părăsită de iubit și acum ar dori să se reangajeze la penitenciar.

Potrivit FSANP, în anul 2021, tânăra a fost premiată cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, pentru lucrări de excepţie şi misiuni speciale.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC  CHINDIA INVEST SRL, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

BEDA IMPEX SRL, ANUNȚ PARCURGERE ETAPĂ DE ÎNCADRARE ÎN CADRUL ȘEDINȚEI COMITETULUI SPECIAL CONSTITUIT

BABEL FEST 2023! SUSȚINEM UCRAINA PRIN CULTURĂ! STRIGĂTUL ACTORILOR E STRIGĂTUL NAȚIUNII

BABEL FAST 2023! PROGRAMUL ZILEI DE VINERI, 9 IUNIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.