O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

Prima pagină » Administratie » O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

Încă o investiție importantă a fost inaugurată în satul Mărcești din comuna Dobra. Este vorba despre terenul multi-sport din curtea Școlii Mărcești.

“Astăzi am inaugurat o nouă investiție în comuna noastră! Este vorba destre terenul multi-sport din curtea Școlii Mărcești, un proiect realizat în colaborare cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Le mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți la acest eveniment pentru că sunt mereu aproape de noi și ne sprijină în dezvoltarea comunei. Tot astăzi, am premiat mai mulți copii din comuna noastră care au obținut rezultate foarte bune la diferite concursuri. Le doresc succes pe mai departe și le urez, încă de pe acum, tuturor copiilor din comuna noastră un sincer “La mulți ani!” de Ziua Copilului. “  a precizat Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

La evenimnet au fost prezenți distinși oaspeți, în frunte cu domnnul Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, doamna Luciana Cristea și domnul Antonel Jîjîie, vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, doamna Claudia Gilia, prefectul județului Dâmbovița, domnul deputat Ionuț Vulpescu, fiu al satului Dobra,  domnul primar al municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, fiu al satului Mărcești, Cătălin Rădulescu, vicepremiarul municipiului Târgoviște, primărița comunei Bilciurești  și secretarul județului, Daniel Popa.

“Încă o investiție finalizată cu ajutorul Programului Județean de Dezvoltare Locală!

Astăzi, în satul Mărcești din comuna #Dobra, am inaugurat terenul multisport construit pentru elevii și tinerii din localitate. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 500.000 de lei, contribuția Consililului Județean Dâmbovița fiind de 220.000 de lei. Acesta este al treilea proiect pe care îl finanțăm în comuna Dobra.

A mai fost construită o bază sportivă în satul Dobra, investiția ridicându-se la 365.000 de lei, cofinanțată de Consiliul Județean Dâmbovița cu suma 150.000 de lei.

Cel mai mare proiect, de 3.500.000 de lei ca valoare totală și la care se lucrează, are ca obiectiv amenajarea scurgerii apelor și acceselor la proprietăți. Consiliul Județean Dâmbovița a asigurat aici 1.600.000 de lei.

Doar prin aceste trei proiecte, comunei Dobra i-au fost alocate aproximativ 2.000.000 de lei.

Încă o dată se dovedește faptul că Programul Județean de Dezvoltare Locală își atinge scopul de a diminua decalajele dintre mediul urban și cel rural, indiferent de proiectele care sunt finanțate prin acesta.”  a precizat Corneliu Ștefan , președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.