O NOUĂ INVESTIȚIE A CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DIN TÂRGOVIȘTE, ÎN VALOARE DE 7 MILIOANE DE EURO

Prima pagină » Administratie » O NOUĂ INVESTIȚIE A CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DIN TÂRGOVIȘTE, ÎN VALOARE DE 7 MILIOANE DE EURO

Consiliul Județean Dâmbovița continuă investițiile în domeniul sănătații. Corneliu Ștefan , președintele Consiliului Județean Dâmbovița a anunțat că a fost aprobat un nou proiect pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Este vorba despre “Reducerea riscului de infecții nosocomiale prin achiziția de echipamente ți material la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște”, investiție finanțată prin PNRR, Componenta 12, proiect în valoare de 7 milioane de euro.   

“A fost aprobat proiectul “Reducerea riscului de infecții nosocomiale prin achiziția de echipamente ți material la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște”, investiție finanțată prin PNRR, Componenta 12.  

Investiția de 7.000.000 de euro pentru achiziționarea de echipamente și materiale sanitare necesare Spitalului Județean de Urgență Târgoviște este extrem de importantă pentru:

–  reducerea riscului de infecții nozocomiale;

– organizarea unor structuri funcționale de boli infecțioase pentru izolarea/gruparea și tratarea eventualelor infecții asociate asistenței medicale;

–  dezvoltarea și îmbunătățirea capacității și capabilității laboratorului de microbiologie.

Cu acest proiect, investițiile din ultimii doi ani ale Consiliului Județean Dâmbovița la nivelul Spitalului Județean se ridică la aproximativ 15.000.000 de euro ( peste 74.000.000 de lei):

  • Reducerea riscului de infecții nosocomiale: 7.000.000 de euro
  • Construire Ambulatoriu de Specialitate – valoare 3.400.000 euro
  • Extinderea Unității de Primiri Urgențe – 1.700.000 euro
  • Extindere și dotare Secție Cardiologie – 2.000.000 euro, precum și achiziționarea unui apparat angiograf pentru care avem asigurată suma de aproximativ 500.000 de euro de la bugetul de stat.

Ne facem datoria și investim în creșterea calității vieții și a sănătății dâmbovițenilor.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.