O FALSĂ CĂLUGĂRIȚA A REUȘIT SĂ PĂCĂLEASCĂ O TÂRGOVIȘTEANCĂ CU 30.000 DE EURO, PROMIȚÂNDU-I CĂ-I REZOLVĂ PROBLEMELE SENTIMENTALE ALE FIICEI SALE PRIN RUGĂCIUNE

Prima pagină » Actualitate » O FALSĂ CĂLUGĂRIȚA A REUȘIT SĂ PĂCĂLEASCĂ O TÂRGOVIȘTEANCĂ CU 30.000 DE EURO, PROMIȚÂNDU-I CĂ-I REZOLVĂ PROBLEMELE SENTIMENTALE ALE FIICEI SALE PRIN RUGĂCIUNE

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au efectuat o percheziție domiciliară, într-un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvâșirii infracțiunii de înșelăciune.

În urma percheziției, polițiștii au descoperit și indisponibilizat bijuterii, telefoane mobile, 3.000 de euro și mai multe înscrisuri.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit faptul că, în perioada aprilie – august a.c., femeia, de 26 de ani, ar fi pretins că este măicuță și ar fi înșelat persoana vătămată, respectiv o femeie de 49 de ani, din Târgoviște, căreia i-ar fi solicitat bani pentru a o ajuta să rezolve problemele sentimentale pe care le are fiica acesteia.

Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.