O BUNICĂ DIN DRAGODANA A CROȘETAT ZECI DE VESTUȚE PENTRU COPIII DIN CENTRELE DE PLASAMENT

O femeie simplă din comuna Dragodana a croșetat zeci de vestuțe din lână pe care le-a donat copiilor lăsați în grija statului. Și-a trimis soțul la sediul Direcției Generale de Asistență Socială Dâmbovița pentru a lăsa acolo darurile realizare cu mâinile ei. Pentru unii pare un gest mic, însă este un gest care ar trebui să ne facă pe toți să ne gândim poate puțin mai mult și la cei cărora Dumnezeu nu le-a oferit aceeași șansă ca nouă. Gestul celor doi soți i-a impresionat pe cei din conducerea DGASPC Dâmbovița.

„Oamenii cu suflet ne bat la ușă și aduc daruri pentru copiii mai puțin norocoși!
Domnul Nicolae Ion, din comuna Dragodana, a dorit să vină în sprijinul micuților cu vestuțe călduroase, numai bune pentru sezonul rece.
Vestuțele au fost realizate manual de către soția dumnealui, doamna Iuliana Ion, cu mult drag, știind că le va aduce bucurie copilașilor!
Și pe noi ne bucură astfel de gesturi și faptul că nu suntem singuri în ”familia” micuților. ”Familia” se mărește cu fiecare persoană care vine către noi su sufletul deschis și cu dorința de a ajuta.
Mulțumim din suflet soților Ion!
Vestuțele vor merge la Centrul Maternal și vor fi oferite copilașilor care sunt găzduiți alături de mămicile cu posibilități materiale scăzute.” a transmis Ionela Sandu, directorul general al Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: