NOUL PRIMAR AL COMUNEI LUCIENI A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIE

Zi festivă în comuna dâmbovițeană Lucieni, unde noul primar ales, Marius Vasile Tița și noii consilieri locali au depus jurământul pentru noile mandate.

Marius Vasile Tița, fratele primarului comunei învecinate Ulmi, Bogdan Tița, a câștigat alegerile în comuna Lucieni pe lista Partidului Social Democrat. Marius este nou în politică, însă a demonstrat că este un om serios, iar prin sinceritatea și seriozitatea sa a câștigat încrederea localnicilor, care l-au votat într-un număr foarte mare.

“Mulțumesc tuturor locuitorilor comunei Lucieni pentru că au avut încredere în mine și în echipa mea. Vreau să vă spun că de mâine ne apucăm de treabă, pentru că trebuie să ne ținem de cuvânt și să realizăm tot ce am propus locanicilor. Solicit tutoror consilierilor locali să conștientizeze că nu mai suntem în campanie electoraă și că trebuie să lucrăm ca o echipă unită pentru a putea să implementăm cât mai multe proiecte pentru dezvoltarea comunei Lucieni.”a declarat Vasile Tița, noul primar al comunei Lucieni.

Un moment foarte emoționat a fost după încheierea ședinței festive. Zeci de tineri, susținători ai lui Marius Vasile Tița, au venit în fața Căminului Cultural pentru a-l susține și pentru a-i ura success în noul mandat.

La ceremonia de învestie au participat în calitate de invitați, Dragos Rusu, directorul ANAF Dâmbovița, Mihai Istrate, vicepreședinte PSD, Radu Popa, vicepreședinte PSD, Bogdan Tița, primarul comunei Ulmi și fratele primarului de la Lucieni și Ion Grădinaru, primarul comunei Raciu.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

COMUNA RĂZVAD, LA UN PAS DE CARANTINĂ! APELUL PRIMARULUI PENTRU LOCALNICI!

„Dragii mei, am primit cu totii mesajul RO-ALERT!Ne aflam intr-o situatie delicata, de aceea vreau sa va rog pe toti sa luam cat mai in serios atentionarile autoritatilor!!!Va rog sa respectam masurile impuse! Suntem foarte aproape de a fi carantinata intreaga localitate!!!Purtati masca de protectie, evitati locurile aglomerate, dezinfectati mainile si suprafetele!!!” este mesjaul primarului Emanuel Spătaru, pentru toți răzvădenii.

Citeste in continuare »

INVESTIȚIE DE PESTE 7 MILIOANE DE LEI LA ȘCOALA SPECIALĂ DIN TÂRGOVIȘTE

„Astăzi, alături de directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Mușat, vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, și primarul Muncipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, am semnat un contract foarte important pentru educația copiilor cu nevoi speciale: „Reabilitarea, refuncţionalizarea şi asigurarea dotării necesare pentru sporirea gradului de confort instituţional al persoanelor cu dizabilităţi la Școala Gimnazială Specială Târgovişte”, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 10

Citeste in continuare »

ACCIDENT CU CINCI VICTIME ÎNCARCERATE LA MIRCEA VODĂ

Accident rutier pe DN 71, în localitatea Mircea Vodă, cu 5 victime încarcerateÎn această dimineață, în jurul orei 07:15, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe DN 71, pe raza localității Mircea Vodă, în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz.La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu 3 autospeciale de intervenție (două de la Detașamentul Titu și

Citeste in continuare »

POMPIER ÎN MISIUNE, ACCIDENTAT DE O MAȘINĂ

Pompierii târgovișteni au intervenit cu două autospeciale la Teiș, în urma unui apel la 112. Un bătrân a sunat și a anunțat că fiul său a intrat peste el în casă și că îi dă foc . Pompierii au intervenit prompt, însă când au ajuns, nu era niciun incendiu, ci doar scandal între cei doi. În timpul intervenției, pe șosea, un pompier a fost accidentat de o mașină condusă de

Citeste in continuare »