NOUL DISPENSAR MEDICAL DIN SATUL MĂRCEȘTI, LA UN PAS DE INAUGURARE

Prima pagină » Administratie » NOUL DISPENSAR MEDICAL DIN SATUL MĂRCEȘTI, LA UN PAS DE INAUGURARE

Localnicii din satul Mărcești, al comunei Dobra, se vor putea bucura în curând de noul dispensar medical. Clădirea a fost construită de la zero, chiar în centrul satului, lângă biserică. Investiția este realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.  

Clădirea noului dispensar are un etaj și este construită după standarede ridicate, având amenajate spații confortabile pentru cabinetele medicale, grupuri sanitare și multe alte încăperi funcționale.

“Era nevoie de această investiție, pentru ca toți localnicii să fie tratați în condiții bune, dar și personalul medical să aibe la dispoziție spații decente  pentru cabinetele medicale. Mai sunt mici retușuri de realizat, iar apoi o să anunțăm data când va fi data în folosință această nouă clădire” a menționat pentru exclusivdb.ro, Nica Ghoeghe, primarul comunei Dobra.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.