NOI INVESTIȚII LA PRODULEȘTI! AU DEMARAT LUCRĂRILE LA REȚEAUA DE CANALIZARE PRODULEȘTI- BROȘTENI!  SE VOR AMENAJA 3 KILOMETRI DE PISTE PENTRU BICICLIȘTI ȘI SE VOR CONSTRUI DOUĂ STAȚII DE ÎNCĂRCARE PENTRU MAȘINILE ELECTRICE

Noul an vine cu vești bune pentru locuitorii din Produlești! Primarul George Georgescu a anunțat începerea lucrărilor la un proiect extrem de important pentru locuitori, și anume, rețeaua de canalizare Produlești-Broșteni.

Edilul a anunțat și obținerea finanțării pentru alte două proiecte importante. Este vorba despre amenajarea de piste pentru biciclete în comună și de inființarea a două stații de încărcare pentru mașinile electrice.  

Astfel, la Produlești se vor amenaja trei kilometri de piste pentru bicicliști și vehicule electrice ușoare, cu marcaje de delimitare și benzi cu o lătime de 1,5 m. Cele două stații de încărcare vor avea patru puncte de încărcare care vor putea fi folosite în același timp.

“Sunt proiecte importante și sunt bucuros că am reușit să obținem finanțare pentru ele. Pistele pentru biciclete sunt extrem de importante și vor duce la  prevenirea producerii accidentelor de circulație în care sunt implicați bicicliștii dar și la un confort sporit de siguranță pentru cei care utilizează bicicletele sau trotinetele elcetrice. Și stațiile de încărcare pentru mașinile electrice sunt investiții  benefice în viitorul apropiat, pentru că în ultima perioadă numărul celor care achiziționează astfel de vehicule a crescut foarte mult, iar noi trebuie să ținem pasul cu acest trend și să le oferim infrastructura necesară. Ce e și mai îmbucurător este faptul că ambele investiții se fac pe bani europeni, iar noi, ca primărie, nu cheltuim niciun ban. “ ne-a declarat George Georgescu, primarul comunei Produlești

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: