NOI INVESTIȚII LA ANINOASA, PRIN PROGRAMUL JUDEȚEAN DE DEZVOLTARE LOCALĂ

Prima pagină » Administratie » NOI INVESTIȚII LA ANINOASA, PRIN PROGRAMUL JUDEȚEAN DE DEZVOLTARE LOCALĂ

Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa, a anunțat astăzi noi investiții pe care le va face în comună. Acesta a semnat, astăzi, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, trei contracte de asociere cu Consiliul Județean pentru implementarea unor proiecte importante. Este vorba despre modernizarea mai multor străzi, amenajarea de spații de recreere, teren de sport și loc de joacă și despre amenajarea unui loc de joacă la grădinița Săteni.

“Azi au fost semnate alte 3 contracte de asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, reprezentat de domnul președinte Corneliu Stefan, angajamente luate de noi în fața cetățenilor și astfel, respectate. Proiectele presupun:

  1. Modernizarea străzilor: Soarelui, Mihai Eminescu, Izvor, Micșunelelor, Cișmea și Doctor Petrescu – valoare: 3.207.811,67 lei
  2. Amenajare spații de recreere, teren de sport și loc de joacă – valoare 2.350.483,52 lei
  3. Amenajare loc de joacă la grădinița Săteni – valoare 144.644,97 lei

Îi mulțumesc, în numele întregii noastre comunități, domnului președinte pentru modelul de administrație pe care îl impune și pentru ajutorul real oferit prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Totodată le mulțumesc colegilor din cadrul Primăriei Aninoasa, profesioniști desăvârșiți și oameni dedicați comunității, consilierilor locali pentru implicare și tuturor cetățenilor care ne sprijină și au încredere în noi! Continuăm să muncim! Doamne ajută!” a transmis Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.