NECAZ MARE S-A ABĂTUT PESTE UN BĂTRÂN DE 95 DE ANI DIN DOBRA! CASA I-A ARS DIN TEMELII, IAR FOCUL S-A EXTINS ȘI LA VECINI!

Prima pagină » Actualitate » NECAZ MARE S-A ABĂTUT PESTE UN BĂTRÂN DE 95 DE ANI DIN DOBRA! CASA I-A ARS DIN TEMELII, IAR FOCUL S-A EXTINS ȘI LA VECINI!

Necaz mare s-a abătut peste un bătrân de 95 de ani din satul dâmbovițean Dobra! Noaptea trecută, când a vrut să aprindă focul în sobă, pentru a-și încălzi locuința, combustibilul cu care a vrut să ațâțe focul s-a aprins violent. Vâlătaia i-a pârjolit mâinile bătrânului, iar apoi a aprins și lucrurile din casă. Incendiul s-a extins cu repeziciune în toată încăperea. La fața locului a ajuns de urgență și primarul Daniel Nica, care a adus o cisternă și, ajutat de localnici, a început să stingă focul. La incendiu ajusese doar un echipaj de pompieri. Ulterior, în sprijinul lor au mai sosit și alți colegi de la Detașamentul Titu.

“M-a sunat un localnic și mi-a spus că arde violent. N-am stat pe gânduri și am luat cisterna proprie și am plecat spre incendiu. Apoi am fost sunat și de către pompierii de la Garda Cornești. Au ajuns și ei repede cu o autospecială. Din fericire a funcționat și hidrantul din zonă și au avut cu ce să intervină până au stins tot incendiul. Îi sfătuiesc pe toți să aibe mare grijă, mai ales cei bătrâni, pentru că într-o fracțiune de secundă se pot petrece nenorociri mari. Țin să le mulțumesc tuturor celor care au sărit să dea o mână de ajutor în acest caz.” ne-a declarat Daniel Nica primarul comunei Dobra.

Din nericire, flăcările s-au extins și la vecinii bătrânului, unde au pârjolit acoperișul unei case și câteva anexe. Bietul bătrân a fost dus la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, având arsuri serioase pe membrele superioare.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMARUL DIN BUCȘANI A OFERIT FLORI, MĂRȚIȘOARE ȘI GÂNDURI BUNE DOAMNELOR ȘI DOMNIȘOARELOR DIN COMUNĂ

DÂMBOVIȚA! 28 DE ȘOFERI AU RĂMAS PIETONI ÎN TIMPUL UNEI ACȚIUNI FULGER A POLIȚIȘTILOR RUTIERI, PE DN7

SĂ-L AJUTĂM PE MARIUS SĂ MERGĂ MAI DEPARTE!

OIL DP  S.R.L., ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE GOSPODĂRIRE A APELOR

DOI ANI GREI DE CÂND IOANA ESTE PRINTRE ÎNGERI! ASTĂZI AR FI ÎMPLINIT 24 DE ANI! ÎȘI SĂRBĂTOREA ZIUA DE NAȘTERE O DATĂ LA PATRU ANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.