NECAZ MARE S-A ABĂTUT PESTE UN BĂTRÂN DE 95 DE ANI DIN DOBRA! CASA I-A ARS DIN TEMELII, IAR FOCUL S-A EXTINS ȘI LA VECINI!

Prima pagină » Actualitate » NECAZ MARE S-A ABĂTUT PESTE UN BĂTRÂN DE 95 DE ANI DIN DOBRA! CASA I-A ARS DIN TEMELII, IAR FOCUL S-A EXTINS ȘI LA VECINI!

Necaz mare s-a abătut peste un bătrân de 95 de ani din satul dâmbovițean Dobra! Noaptea trecută, când a vrut să aprindă focul în sobă, pentru a-și încălzi locuința, combustibilul cu care a vrut să ațâțe focul s-a aprins violent. Vâlătaia i-a pârjolit mâinile bătrânului, iar apoi a aprins și lucrurile din casă. Incendiul s-a extins cu repeziciune în toată încăperea. La fața locului a ajuns de urgență și primarul Daniel Nica, care a adus o cisternă și, ajutat de localnici, a început să stingă focul. La incendiu ajusese doar un echipaj de pompieri. Ulterior, în sprijinul lor au mai sosit și alți colegi de la Detașamentul Titu.

“M-a sunat un localnic și mi-a spus că arde violent. N-am stat pe gânduri și am luat cisterna proprie și am plecat spre incendiu. Apoi am fost sunat și de către pompierii de la Garda Cornești. Au ajuns și ei repede cu o autospecială. Din fericire a funcționat și hidrantul din zonă și au avut cu ce să intervină până au stins tot incendiul. Îi sfătuiesc pe toți să aibe mare grijă, mai ales cei bătrâni, pentru că într-o fracțiune de secundă se pot petrece nenorociri mari. Țin să le mulțumesc tuturor celor care au sărit să dea o mână de ajutor în acest caz.” ne-a declarat Daniel Nica primarul comunei Dobra.

Din nericire, flăcările s-au extins și la vecinii bătrânului, unde au pârjolit acoperișul unei case și câteva anexe. Bietul bătrân a fost dus la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, având arsuri serioase pe membrele superioare.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.