MUNICITORII DE LA MALL-UL DIN TÂRGOVIȘTE S-AU LUAT LA BĂTAIE! UNUL A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL, ALTUL LA POLIȚIE

Prima pagină » Eveniment » MUNICITORII DE LA MALL-UL DIN TÂRGOVIȘTE S-AU LUAT LA BĂTAIE! UNUL A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL, ALTUL LA POLIȚIE

A fost scandal pe șantierul mall-ului din Târgoviște! Doi municitori s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei și-a lovit în cap adversarul cu un dreptar din fier. Lovitura a fost destul de puternică, victima având nevoie de îngrijirile medicilor. O ambulanță la transportat la Spitalul de Urgențe din Târgoviște, iar de acolo a fost trasferat la spitalul din Ploiești. Medicii spun că ar avea nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale. Polițiștii l-au săltat îmediat pe agresor și l-au dus la audieri. Deocamdată au încadrat fapta la loviri și alte violențe, însă este posibil să se schimbe încadrarea, dacă medicii legiști concluzionează că i-a fost pusă viață în pericol victimei.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.