MUNCITORI ÎNGROPAȚI DE VII LA BRANIȘTEA! MALUL DE PĂMÂNT S-A SURPAT PESTE EI! UN TÂNĂR A DECEDAT, ALȚI DOI AU FOST RĂNIȚI – VIDEO!

Prima pagină » Eveniment » MUNCITORI ÎNGROPAȚI DE VII LA BRANIȘTEA! MALUL DE PĂMÂNT S-A SURPAT PESTE EI! UN TÂNĂR A DECEDAT, ALȚI DOI AU FOST RĂNIȚI – VIDEO!

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” Dâmbovița au fost solicitați în localitatea Braniștea pentru salvarea a 3 persoane (bărbati de 26, 20 și 16 ani) surprinse sub un mal de pământ, în timp ce efectuau lucrări la o rețea de canalizare.

Pentru extragerea acestora pompierii au intervenit cu 3 echipaje de descarcerare (două de la Detașamentul Titu și unul de la detașamentul Târgoviște) și 2 containere multirisc (unul de la ISU Dâmbovița și unul de la USISU Ciolpani) și 3 buldoexcavatoare aduse de autoritățile locale. De asemenea, pentru acordarea asistenței medicale de urgență, la fața locului au fost prezente 3 ambulanțe ale SAJ Dâmbovița și 1 elicopter SMURD.

A fost o operatiune dificilă, care s-a desfășurat contracronometru, timp de aproape 3 ore, condusă de comandantul Detașamentului de pompieri Titu și coordonată de inspectorul șef al ISU ”Basarab I” Dâmbovița.

Două dintre victime ( baiatul de 16 ani și bărbatul de 26 ani), care prezentau semne vitale, au fost extrase de pompieri și predate echipajelor medicale SAJ și SMURD care le-au acordat asistență medicală la fața locului. Cei doi tineri au fost transportați la spitale din capitală, unul cu o ambulanță SAJ și unul cu elicopterul SMURD.

În ciuda tuturor eforturilor făcute de salvatori, din nefericire, cea de a 3-a victimă (bărbatul de 20 ani), care înca de la începutul operațiunii de salvare nu prezenta semne vitale, fiind acoperită aproape în totalitate de pământ, a fost extrasă de pompieri și predată echipajelor medicale care au constatat decesul.

https://youtu.be/oX80l2ZNUl4

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

TÂRGOVIȘTEA ARE UN NOU CAMPION CU CARE SE MÂNDREȘTE! MIHNEA ȘTEFAN, CAMPION EUROPEAN LA AUTOMOBILISM VITEZĂ PE CIRCUIT

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

ÎNCEPE A 56-A EDIȚIE A FESTIVALULUI NAȚIONAL “CRIZANTEMA DE AUR”

MOL-INVEST LIVREAZĂ ÎNCĂ 300 DE APARTAMENTE NOI ȘI MAI MULTE SPAȚII COMERCALE ȘI A ÎNCEPUT DEJA LUCRĂRILE LA NOI PROIECTE!

ACCIDENT GRAV LA VULCANA PANDELE! UN TÂNĂR A FOST RESUSCITAT!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.