MOTOCICLIST RĂNIT ÎNTR-UN ACCIDENT PETRECUT LA IEȘIREA DIN TÂRGOVIȘTE SPRE ULMI

Accident la ieșirea din Târgoviște spre Ulmi! Un șofer  în vârstă de 52 de ani ar fi condus un autoturism, pe strada Calea București din municipiul Târgoviște, și ar fi intrat in coliziune cu o motocicletă condusă de către un băiat de 22 de ani. În urma impactului, conducătorul motocicletei a fost rănit. Acesta a fost transportat de urgență cu o ambulanță la spital.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul și au deschis în cauză un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »