MOROENI: MESAJUL PRIMARULUI MIHAI LAURENȚIU MORARU CU OCAZIA DESCHIDERII NOULUI AN ȘCOLAR

Prima pagină » Administratie » MOROENI: MESAJUL PRIMARULUI MIHAI LAURENȚIU MORARU CU OCAZIA DESCHIDERII NOULUI AN ȘCOLAR

Un nou an școlar a început în comuna Moroeni, iar ca orice început și această zi a fost încărcată de emoții pentru elevi, părinți și profesori.

Edilul comunei, Mihai Laurențiu Moraru, a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar, la școala din Moroeni, ocazie cu care le-a adresat următorul mesaj:

“De astăzi copiii s-au întors în băncile școlilor  și am trăit cu emoție aceste clipe alături de ei! Ei sunt viitotul nostru și trebuie să fim cu toții alături de ei și să-i sprijim în fiecare clipă cum putem mai bine.  Eu le-am promis că le voi fi alături atât lor, cât și cadrelor didactice care le călăuzesc pașii și se ocupă cu dăruire de educația lor. Mult succes, dragi copii! Suntem mândri de voi!” a transmis Mihai Laurențiu Moraru, primaurl comunei Moroeni

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.