MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

Prima pagină » Actualitate » MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

Eroii neamului au fost cinstiți așa cum se cuvine și în comuna dâmbovițeană Moroeni. Primarul Mihai Laurențiu Moraru a organizat și în acest an un eveniment emoționant de Ziua Eroilor.  La Monumentul Eroilor din localitate, preoții din sat au oficiat o slujbă de pomenire a eroilor, iar după aceea, oficialitățile, Primăria, Consiliul Local, Școala Generală “Ion Ciorănescu” și reprezentanții CAR Speranța au depus coroane de flori în cinstea martirilor neamului.  Pe lîngă oficilalitățile locale, la eveniment au participat numeroși localnici și copii din sat.

“Este o zi specială, o zi încărcată de emoție în care trebuie să îi cinstim pe cei care au luptat pentru viitorul nostru. Omagiem sacrificiul lor înălțător și suntem obligați moral să le păstrăm vie amintirea prin ceremoniile intrate în tradiție la Moroeni cu acest prilej.  Ziua de astăzi are o dublă semnificație, Ziua Eroilor, dar și Înălțarea Domnului, o sărbătoare importantă a creștinilor. Profitând de acest prilej, țin să le urez tuturor localnicilor din Moroeni să fie binecuvântați de Dumnezeu, sănătoși și să aibe parte în viață numai de bucurii.” a transmis Mihai Laurențiu Moraru, primarul comunei Moroeni.

După depunerea de coroane, toți cei prezenți la eveniment au mers la Căminul Cultural unde au continuat să sărbătorească această zi festivă.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA MOROENI ORGANIZEAZĂ O NOUĂ EDIȚIE A FESTIVALULUI COLINDELOR! INVITAT SPECIAL : FUEGO!

TÂRGOVIȘTEA ÎMBRACĂ HAINE DE SĂRBĂTOARE! PE 3 DECEMBRIE SE APRINDE ILUMINATUL FESTIV, IAR MOȘUL VA AJUNGE ÎN ORAȘ PE 15 DECEMBRIE

INCENDIU DEVASTATOR LA UN SERVICE AUTO DIN IONEȘTI! AU ARS 7 MAȘINI!

INVESTIȚII NOI ÎN GĂEȘTI! PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE A MAI SEMNAT UN CONTRACT ÎN VALOARE DE 7,3 MILIOANE DE LEI!

CONDUCEREA PSD DÂMBOVIȚA, ÎNTÂLNIRE CU ACTIVUL DE PARTID DIN ORGANIZAȚIA PSD TÂRGOVIȘTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.