MOROENI: CAMPANIE DE INFORMARE PENTRU LOCUITOARELE COMUNEI, PENTRU PREVENIREA CANCERULUI DE COL UTERIN

Prima pagină » Administratie » MOROENI: CAMPANIE DE INFORMARE PENTRU LOCUITOARELE COMUNEI, PENTRU PREVENIREA CANCERULUI DE COL UTERIN

În comuna Moroeni se desfășoară un proiect important pentru prevenirea cancerului de col uterin. Proiectul SCCUT – Screening pentru  CANCERUL DE COL UTERIN și  TRATAMENT PRECOCE este  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului Alessandrescu-Rusescu INSMC – Spitalul Clinic Polizu, în parteneriat cu Primăria Moroeni,  Fundatia Renașterea, Centrul FILIA şi Sastipen – Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate.

Un screening poate salva viața! Cancerul de col uterin poate fi prevenit prin testări! Programează-te acum la un screening!

Pentru programări, apelați la numărul de telefon  0751807300 – Anghel Denisa ( asistent medical comunitar )

“Prezentul proiect propune prin activitățile implementate, creșterea accesului la servicii durabile și de înaltă calitate, oferite gratuit, inclusiv asistență medicală și servicii sociale de interes general, pentru femeile cu vârste între 24 și 64 de ani. Aceste programe de sănătate sunt orientate către prevenție, depistare și tratament precoce al cancerului de col uterin adresat femeilor.

Activitatea de screening se desfășoară prin deplasarea unității mobile în zonele stabilite în prealabil conform programului agreat și cu respectarea normelor legale în vigoare. Unitatea mobilă este în fapt un cabinet medical mobil dotat cu aparatură modernă.” a anunțat Mihai Laurențiu Moraru, primarul comunei Moroeni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.