MOROENI! A FOST INAUGURAT CEL MAI MODERN ȘI LUXOS CENTRU DE ZI PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE, ÎN PREZENȚA AUTORITĂȚILOR JUDEȚENE! VIDEO!

Prima pagină » Administratie » MOROENI! A FOST INAUGURAT CEL MAI MODERN ȘI LUXOS CENTRU DE ZI PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE, ÎN PREZENȚA AUTORITĂȚILOR JUDEȚENE! VIDEO!

Astăzi, la Moroeni, a fost inaugurat unul dintre cele mai moderne centre de zi pentru persoanele vârstnice din județ. Noua construcție este ultra-modernă și cuprinde un spațiu de recreere cu mobilier nou, canapele din peiele, plasmă tv, un dormitor, două băi cu duș, bucătărie dotată corespunzător, cameră cu mașini de spălat rufe și călcătorie și un birou. Investiția a fost finanțată prin PNDR, din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală, Grupul de acțiune locală “Bucegi-Leaota”.  La evenimentul de astăzi, la Moroeni, au fost prezenți oaspeți de seamă, în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia, prefectul județului Dâmbovița, Carmen Holban, deputat PSD, primarii comunelor Buciumeni, Pietroșița și Dobra, dar și numeroși localnici.

Centru de zi pentru persoane vârstnice “Sfântul Andrei” Moroeni va fi functional imediat după perioada sărbătorilor, când se vor obține toate avizele necesare.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.