MORENI! UN ȘOFER BĂUT A INTRAT CU BOLIDUL ÎNTR-UN GARD

Prima pagină » Actualitate » MORENI! UN ȘOFER BĂUT A INTRAT CU BOLIDUL ÎNTR-UN GARD

Accident rutier produs în Moreni

La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 23:03, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, de 29 de ani, cu privire la producerea unui accident rutier în Moreni.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 32 de ani, din Moreni, în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Independenței, din municipiu, ar fi pierdut controlul autoturismului și ar fi intrat într-un gard.

În urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.