MOMENTE PLINE DE EMOȚIE LA MOROENI! PRIMARUL MIHAI LAURENȚIU MORARU A PREMIAT CUPLURILE LONGEVIVE, PERSOANELE CARE AU ÎMPLINIT VÂRSTA DE 80 DE ANI, DAR ȘI ELEVII CU REZULTATE DEOSEBITE LA OLIMPIADE

Prima pagină » Actualitate » MOMENTE PLINE DE EMOȚIE LA MOROENI! PRIMARUL MIHAI LAURENȚIU MORARU A PREMIAT CUPLURILE LONGEVIVE, PERSOANELE CARE AU ÎMPLINIT VÂRSTA DE 80 DE ANI, DAR ȘI ELEVII CU REZULTATE DEOSEBITE LA OLIMPIADE

Primăria și Consiliul Local Moroeni au continuat tradiția premierii cuplurilor longevive din comună! Anul acestala la secțiunea “Nunta de aur” au fost premiate 10 cupluri care au împlinit  50 de ani de căsnicie, la secțiunea “Nunta de argint” au fost premiate 26 de familii care au împlinit de 25 ani de căsătorie, dar și 37 de persoane care au împlinit vârsta de 80 de ani,  pentru  “Simbolul longevității”. Totodată, edilul Mihai Laurențiu Moraru a premit și 18 elevi din Moroeni  care au obținut  rezultate deosebie la olimpiadele școlare. Evenimentul a fost deschis cu o slujbă de binecuvântare oficiată de preoții din Moroeni și s-a încheiat cu un spectacol deosebit de dansuri populare.

“În fiecare an trăiesc aceleași emoții când vine momentul în care premiem cuplurile care au împlinit 50 de ani sau 25 de ani de căsnicie, persoanele care au împlinit vârsta de 80 de ani, dar și elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele școlare. Sunt momente unice, sunt momente care mă fac să fiu mândru, ca de fiecare dată, de fiecare dintre ei, pentru că fiecare în felul lui poate fi considerat un exemplu pentru noi. Îi felicit din nou pe toți și le urez mulți ani sănătoși. Le mulțumesc tuturor celor care au luat parte la acest eveniment, doamnei prefect Claudia Gilia, doamnei deputat Carmen Holban  și colegilor primari care au ținut să fie lângă noi și în acest an.” a transmis Mihai Laurențiu Moraru, primarul comunei Moroeni.

Deși nu a putut ajunge la eveniment, din motive personale, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a ținut să le transmită tuturor celor care au fost premiați astăzi la Moroeni un mesaj.

„ Momente deosebite astăzi în comuna Moroeni! Au fost sărbătorite cuplurile care au aniversat 25 și 50 de ani de căsnicie, premiați seniorii care au împlinit 80 de ani, dar și cei mai tineri locuitori ai comunei pentru realizările și rezultatele lor. Copiilor le transmitem să rămână la fel de serioși ca și până acum, iar cuplurilor le dorim să se bucure, alături de nepoți și strănepoți, de toate momentele frumoase care le așteaptă în continuare.  La Mulți Ani tuturor! Multă sănătate și fericire! Sunt un exemplu demn de urmat!” a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

La eveniment au participat și prefectul județului, Claudia Gilia, deputata Carmen Hoban și primari din localitățile învecinate.

“Putem spune, fără a greși, că satele și comunele dâmbovițene sunt de fapt niște familii mai mari!

Unul dintre cele mai frumoase exemple este cel al comunei Moroeni!

Astăzi, întreaga comunitate le-a fost alături seniorilor care au împlinit 80 de ani de viață, cuplurilor care au sărbătorit 25 sau 50 de ani de căsnicie, dar și copiilor cu rezultate deosebite obținute în ultimul an.

Moroeniul și-a sărbătorit astăzi toate generațiile și i-a premiat atât pe cei care reprezintă prezentul, cât și pe cei care reprezintă viitorul.

Le urăm tuturor multă sănătate, mulți ani fericiți cuplurilor aniversate, iar pe cei mai tineri îi felicităm și le spunem că au parte de toată încrederea noastră.” a transmis Carmen Holban, deutat PSD de Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

„Noaptea Muzeelor 2024” în judeţul Dâmboviţa

CONSILIERII LOCALI DIN ȘELARU, CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ ÎN DATA DE 23 MAI

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

VLĂDENI: A FOST INAUGURAT UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII! CE ALTE INVESTIȚII VOR DEMARA!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.