MOMENTE EMOȚIONANTE LA SPECTACOLUL “ÎMPREUNĂ ADUCEM PRIMĂVARA” DE LA BUCȘANI! ARTISTA SIMONA DIMENSCU A DEVENIT CETĂȚEAN DE ONOARE AL COMUNEI! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » MOMENTE EMOȚIONANTE LA SPECTACOLUL “ÎMPREUNĂ ADUCEM PRIMĂVARA” DE LA BUCȘANI! ARTISTA SIMONA DIMENSCU A DEVENIT CETĂȚEAN DE ONOARE AL COMUNEI! VIDEO!

Au fost momente emoționante, astăzi, la Căminul cultural din Bucșani, unde a avaut loc Spectacolul caritabil “Împreună aducem primăvara” organizat de Primăria Bucșani, Consiliul Local Bucșani, Școala Gimnazială “Dora Dalles”, Centrul de asistență medico-socială Bucșani și Biblioteca comunală Bucșani . Sala s-a dovedit a fi neîncăpătore pentru sutele de localnici care au ținut să participle la acest frumos eveniment.

Au urcat pe scenă: Bianca Ciupercă, Bira, trupa Xcape, Ansamblul folcloric “Dora Dalles”, Adina Iolu, Vlad Cristea, Florin Ștefan, Crenguța Constantinescu și îndrăgita interpretă de muzică populară Simona Dinescu și copiii de la Școala Bucșani care au cântat și au dansat cum au știut ei mai bine.

Un moment cu totul și cu totul emoționant a fost la sfârșitul spectacolului, când primarul Mihai Ionuț Valentin i-a oferit îndrăgitei soliste de muzică populară, Simona Dinescu, fiică a satului, titlul de Cetățean de Onoare al Comunei.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC  CHINDIA INVEST SRL, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

BEDA IMPEX SRL, ANUNȚ PARCURGERE ETAPĂ DE ÎNCADRARE ÎN CADRUL ȘEDINȚEI COMITETULUI SPECIAL CONSTITUIT

BABEL FEST 2023! SUSȚINEM UCRAINA PRIN CULTURĂ! STRIGĂTUL ACTORILOR E STRIGĂTUL NAȚIUNII

BABEL FAST 2023! PROGRAMUL ZILEI DE VINERI, 9 IUNIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.