MOL-INVEST LIVREAZĂ ÎNCĂ 300 DE APARTAMENTE NOI ȘI MAI MULTE SPAȚII COMERCALE ȘI A ÎNCEPUT DEJA LUCRĂRILE LA NOI PROIECTE!

Prima pagină » Actualitate » MOL-INVEST LIVREAZĂ ÎNCĂ 300 DE APARTAMENTE NOI ȘI MAI MULTE SPAȚII COMERCALE ȘI A ÎNCEPUT DEJA LUCRĂRILE LA NOI PROIECTE!

MOL-INVEST, cel mai mare dezvoltator imobliar din județul Dâmbovița, livrează anul acesta încă 300 de apartamente noi și mai multe spații comerciale, investiții cu o valoare de piață de peste 30 de milioane de euro. MOL-INVEST, cu o experiență de peste 17 ani în domeniul construcțiilor s-a remarcat printr-o calitată înaltă a lucrărilor, la un preț corect.

Experții în domeniu au estimat la începutul anului o evoluție puțin atipică pe piața imobiliară. În timp ce se vorbea despre o cădere a prețurilor la locuințele noi și implicit despre o criză imobiliară, se pare că lucrurile evoluează diferit.

Raportat la aceeași perioadă a anului trecut, prețurile apartamentelor au crescut cu un procent situat între 5 și 10 %.

O analiză a pieței imobiliare din județul Dâmbovița se poate face doar raportată la puținele imobile noi, construite în ultimii 15 ani. Ca studiu de bază s-a început de la analiza cererii, nu raportată la ofertă, ci la segmentul de piață din punct de vedere al solicitantului.

În esență, cererea este reală, concretă, estimată pe valorile din piață, pe criterii diferite din punct de vedere social și distinctă în pretențiile solicitanților. Un exemplu în acest sens ar fi evenimentele seismologice petrecute la începutul anului 2023, în Turcia, care au produs reacții în lanț și în țara noastră, în sectorul imobiliar.

Proprietarii de locuințe în imobile vechi, construite până și după anul 1980 au realizat că dețin unități locative în spații dezafectate chiar de dânșii, de ceilalți proprietari, de faptul că la parterul imobilelor s-au recompartimentat noi spații cu scop comercial, fără nicio normă de securitate.

La acest moment, piața imobiliară este într-o etapă de înfrânare prin prisma acordării creditelor ipotecare, dobânzile variabile legate de IRCC fiind în creștere pe un ușor recul al economiei și o inflație cu valori de două cifre. Practic, cu același venit, la costuri de finanțare mai crescute, împrumuturile sunt mai puține, însă creșterea și scăderea dobânzilor respectă o anumită ciclicitate. Prudența este cuvântul de ordine în ceea ce privește investițiile pe piața imobiliară.

Pe piața imobiliară locală, grupul MOL-INVEST este un jucător important care se află într-o continuă expansiune și vine pe piață cu unități locative ce răspund cerințelor actuale ale solicitanților.

În prezent, MOL_INVEST are  nouă șantiere active și peste 1500 locuințe livrate și alte proiecte pe zona centrală în derulare.

Până la finele anului 2023, MOL-INVEST livrează peste 300 de apartamente și spații comerciale în suprafață totală de 2500 mp, spații  care deja au fost închiriate marilor retaileri, cu o valoare de piață de peste 30 milioane de euro.

Locațiile date în folosință anul acesta sunt:

Târgoviște:

  • Bulevardul Unirii
  • Strada prof. Cornel Popa
  • Strada Radu de la Afumați
  • Strada Independenței

Ulmi:

  • Green Residence Ulmi, bloc 3

Aninoasa

  • Vile Valea Sasului
  • Cartier Aleea Mănăstirii Residence

Cu aceste investiții masive, finalizate sau aflate în curs de desfășurare, care completează armonios această comunitate de succes, aducând noi locuințe moderne și facilități deosebite, MOL-INVEST vine și în sprijinul autorităților locale, dând un suflu nou pentru dezvoltarea urbanistică.

În următorii cinci ani, MOL-INVEST va construi peste 1000 de apartamente și mai multe spații comerciale în aproximativ 10 locații din municipiul Târgoviște și în localitățile din împrejurimi.

Mai multe detalii despre proiectele MOL-INVEST se pot obține accesând site-ul: https://mol-invest.ro/, sau pagina de Facebook: Mol Invest, https://www.facebook.com/de.vanzare.locuinte.noi

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.