MESAJ CUTREMURĂTOR AL UNEI PACIENTE COVID, INTERNATĂ ÎN SPITALUL DIN PUCIOASA: “MEDICII SUNT ÎNTR-UN RAZBOI CU INVIZIBILUL, VĂD DOAR CHIN, MOARTE, DURERE ȘI PANICĂ!”

Prima pagină » Actualitate » MESAJ CUTREMURĂTOR AL UNEI PACIENTE COVID, INTERNATĂ ÎN SPITALUL DIN PUCIOASA: “MEDICII SUNT ÎNTR-UN RAZBOI CU INVIZIBILUL, VĂD DOAR CHIN, MOARTE, DURERE ȘI PANICĂ!”

“Simt că-mi crapă inima in mine de durere!….Am lucrat in spitale si azile si la domiciliul bolnavilor ani de zile în Italia…am tinut de mana muribunzi si le am aliniat durerile până au închis ochii…de multe ori le doream eu moartea sa nu se mai chinuie in lupta cu boli in faze terminale!….Acum sunt in spital in Romania…rapusa de un virus nenorocit …un virus invizibil si perfid…care te ia fără să l vezi fără să l simti si te păcălește ca e o răceală de primăvară in timp ce câteva zile la rând te macină si te secera in interior….pana intr-un final cand ori mori.. .ca n-ai știut sau n-ai crezut ca ai Covid…ori ajungi cerșind un pat la ATI sau dacă ești mai lejer intr-unul dintre spitalele care mai au paturi disponibile…ceea ce a devenit cam imposibil…azi

Poti sa ai bani…poti sa ai functie….poti sa ai cele mai înalte relatii….nu are nimeni cu ce sa te ajute….esti la mana Domnului….la mana medicilor si asistenților care si ei de mai mult de 1 an lupta….lupta intr-un razboi…un război cu invizibilul!…nu vad adversarul…vad doar chin….moarte si durere….panica asta vad Panică….si asta vedem si noi de multe ori in ochișorii lor…caci din combinezoanele albe nu se vede nimic doar Ochii…plini de durere si duioșie către noi…caci dacă ne salvează pe noi…probabil că au o mare …satisfactie…aceea de a învinge Virusul blestemat!…

Peste tot pacienți îngrijorați….pacienti care primesc vestea:..”.A murit mama Dvs”…a primit vestea colega mea de camera….o doamnă minunata din București…bolnava si ea de covid…redusa la masca de oxigen….peste 1 perete…se află sotul ei…la fel in stare mai gravă…deabia stabilizat cu oxigenul…NU va puteti imagina durerea lor…nu va puteti nici macar gândi ce este in sufletul unor oameni care au fost despărțiți fara sa să-și poată lua rămas bun…si împărțiți în spitale diferite …de covid 19…care află că din ce in ce  in mai multe rânduri…rudele si cunoscuții lor…au semnale …din ce in ce mai multi…Mama lor a murit …stop cardiac la orele 16.00 spitalul de infecțioase Târgoviste….A murit singura …fara lumânare aprinsă caci riscul de incendii este major.. toata lumea fiind conectată la oxigen!….

Acest cuplu de oameni minunați…nu pot face nimic sa o vada…sa o scoată din spital …sa se ocupe de ea!…Si ii doare …au fost sedati săracii de ei…caci starea lor se inrautatea…major!….

Oameni buni …este realitatea pura a anului 2021….va scriu din spitalul Pucioasa!…nu ma plătește nimeni sa va mint! . ..Va rog din suflet luati masuri majore de precauție….si vaccinati-va toti….si batranii in special!. ..nu -i lăsați să creadă toate tampeniile de la Tv!…Pana  Nu va fi prea tarziu!…Nu veti putea sa va iertati nicicând indiferența!…ca poate ati putut fi mai inteligenti…si nu ati facut-o!… Pentru ca nu ati crezut…Pentru că virusul acesta nu exista!….Sa va ferească Dumnezeu!….va scriu din suflet si cu lacrimi în ochi aceste cuvinte!..Ma injunghie un cuțit în inima de simt ca -mi plesneste de durere…

Dragilor…ganditi-va că virusul va răpește familia văzând cu ochii…si are loc o triere….si este groaznic!!!!….Va rog sa va puneti  mintile la treaba serios…si sa înțelegeți că tulpina aceasta care a venit acum peste noi…cea britanică…este foarte virala si foarte fulminantă!!!! Cei care ati avut deja covid…după 3 luni nu mai aveti anticorpi si va veti infecta din nou…cu alte tulpini…mai grele…si asa la infinit…nu mai scăpăm! Nu va culcați pe ureche …

Este groaznic! …Va implor sa reflectați la cuvintele mele!!!!! Si rugați-vă toti sa scape omenirea!….

Doamne Dumnezeule scăpa lumea de nenorocirea asta fie-ti mila de noi!…de copilașii nostrii de bătrânii nostrii …de toata durerea din sufletele noastre!” a scris Daniela pe pagina ei de Facebook, de pe patul spitalului Covid din Pucioasa.

Foto arhiva!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMARUL DIN BUCȘANI A OFERIT FLORI, MĂRȚIȘOARE ȘI GÂNDURI BUNE DOAMNELOR ȘI DOMNIȘOARELOR DIN COMUNĂ

DÂMBOVIȚA! 28 DE ȘOFERI AU RĂMAS PIETONI ÎN TIMPUL UNEI ACȚIUNI FULGER A POLIȚIȘTILOR RUTIERI, PE DN7

SĂ-L AJUTĂM PE MARIUS SĂ MERGĂ MAI DEPARTE!

OIL DP  S.R.L., ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE GOSPODĂRIRE A APELOR

DOI ANI GREI DE CÂND IOANA ESTE PRINTRE ÎNGERI! ASTĂZI AR FI ÎMPLINIT 24 DE ANI! ÎȘI SĂRBĂTOREA ZIUA DE NAȘTERE O DATĂ LA PATRU ANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.