MEMENT ISTORIC LA PUCIOASA! CONSTANTIN ANA: “DE ASTĂZI, LOCUITORII DIN PUCIOASA VOR BEA APA DIN MUNTE”

Prima pagină » Administratie » MEMENT ISTORIC LA PUCIOASA! CONSTANTIN ANA: “DE ASTĂZI, LOCUITORII DIN PUCIOASA VOR BEA APA DIN MUNTE”

“De astăzi locuitorii orașului Pucioasa și ai comunelor Branesti, Vulcana Pandele, Vulcana Bai vor bea apa din munte!!!

La mai bine de 3 ani de la apariția acestei idei am ajuns in clipa in care putem spune cu satisfacție ca am reușit!!!

Orasul Pucioasa și comunele enumerate, la care se vor mai adauga in curând și comuna Bezdead și parțial comuna Glodeni Deal, au scăpat de cel mai mare stres posibil: lipsa unei ape potabile de calitate!!!

Am ținut sa marcam acest moment alaturi de reprezentantii Companiei de Apa, impreuna cu edilii localităților Branesti, Vulcana Pandele și Vulcana Bai, avandu-l alaturi si pe președintele Consiliului Judetean Dambovita, institutie care ne-a fost un partener de nădejde in acest proiect important si caruia ii mulțumim pentru implicare!

Aceasta investitie de aproximativ 1,5 milioane lei, a carei receptie am efectuat-o acum câteva săptămâni, a reușit sa ne aducă in oraș o apa de o calitate incontestabila, dovedita prin analizele pe care le facem permanent!

Va îndemn, va sfătuiesc și chiar va rog, sa renuntati la teama și sa consumați apa de la “robinet”!

Probabil ca va mai dura puțin pana in momentul in care rezerva de apa de la Mușa va pierde orice urma a apei din lacul de acumulare, însă a venit momentul sa ne întoarcem la sursa clasica pentru apa de băut: apa ce ajunge in casele noastre, ale tuturor!!!” a transmis Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.