MEMENT ISTORIC LA PUCIOASA! CONSTANTIN ANA: “DE ASTĂZI, LOCUITORII DIN PUCIOASA VOR BEA APA DIN MUNTE”

Prima pagină » Administratie » MEMENT ISTORIC LA PUCIOASA! CONSTANTIN ANA: “DE ASTĂZI, LOCUITORII DIN PUCIOASA VOR BEA APA DIN MUNTE”

“De astăzi locuitorii orașului Pucioasa și ai comunelor Branesti, Vulcana Pandele, Vulcana Bai vor bea apa din munte!!!

La mai bine de 3 ani de la apariția acestei idei am ajuns in clipa in care putem spune cu satisfacție ca am reușit!!!

Orasul Pucioasa și comunele enumerate, la care se vor mai adauga in curând și comuna Bezdead și parțial comuna Glodeni Deal, au scăpat de cel mai mare stres posibil: lipsa unei ape potabile de calitate!!!

Am ținut sa marcam acest moment alaturi de reprezentantii Companiei de Apa, impreuna cu edilii localităților Branesti, Vulcana Pandele și Vulcana Bai, avandu-l alaturi si pe președintele Consiliului Judetean Dambovita, institutie care ne-a fost un partener de nădejde in acest proiect important si caruia ii mulțumim pentru implicare!

Aceasta investitie de aproximativ 1,5 milioane lei, a carei receptie am efectuat-o acum câteva săptămâni, a reușit sa ne aducă in oraș o apa de o calitate incontestabila, dovedita prin analizele pe care le facem permanent!

Va îndemn, va sfătuiesc și chiar va rog, sa renuntati la teama și sa consumați apa de la “robinet”!

Probabil ca va mai dura puțin pana in momentul in care rezerva de apa de la Mușa va pierde orice urma a apei din lacul de acumulare, însă a venit momentul sa ne întoarcem la sursa clasica pentru apa de băut: apa ce ajunge in casele noastre, ale tuturor!!!” a transmis Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.