MARIUS TIȚA, CANDIDATUL PSD PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI LUCIENI

Organizația Partidului Social Democrat Dâmbovița a decis să intre în competiția pentru câștigarea funcției de primar al comunei Lucieni cu Marius Tița.

Marius Tița are 44 de ani, locuiește în satul Olteni și este un antreprenor de succes. Până în luna martie a lucrat ca subofițer în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița. Are o familei frumoasă, soția sa lucrează ca asistent medical în cadrul Spitalului Județean Târgoviște și au împreună două fete, una elevă, iar cealaltă studentă la medicină.

Marius s-a făcut cunoscut în comună, fiind promotorul mai multor acțiuni desfășurate în ultimul timp. A reușit să strângă în jurul lui o echipă frumoasă, formată în mare parte din tineri ambițioși, dar și din oameni cu experiență.

Un ultim sondaj realizat în comună arată că Marius Tița este favorit în cursa pentru funcția de primar al comunei Lucieni.

“Am decis să intru în acestă competiție pentru că în comuna noastră sunt multe de făcut. Actuala administrație a bătut mai mult pasul pe loc și sunt sigur că se pot face multe lucruri frumoase pentru localnicii din Lucieni. Am lângă mine o echipă cu oameni devotați și determinați, și împreună vom prezenta în curând proiectele nostre pentru Lucieni. Sunt multe de făcut și sunt sigur că, cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor din comuna noastră, vom reuși să schimbăm multe în Lucieni.” a declarat pentru exclusivdb Marius Tița, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei dâmbovițene Lucieni.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

ACŢIUNE INEDITĂ LA PRIMĂRIA DIN VLĂDENI! PRIMĂRIŢA ŞI ANGAJAŢII INSTITUŢIEI AU FĂCUT CURĂŢENIE GENERALĂ ÎN PRIMĂRIE, AU VOPSIT GARDUL ŞI CLĂDIREA PE EXTERIOR, ÎN MOD VOLUNTAR

Un exemplu bun de urmat! La Vlădeni, în judeţul Dâmboviţa, primăriţa Maria Poşircă, împreună cu angajaţii primăriei au igienizat şi au demarat lucrări de curăţenie generală atât în primărie, cât şi în exteriorul acesteia, în mod voluntar. Este un gest lăudabil, având în vedere că multe primării, pentru astfel de lucrări, fac contracte cu diferite firme şi cheltuiesc sume uriaşe. Iată că se poate şi un exemplu de normalitate!    

Citeste in continuare »

ACCIDENT GRAOZNIC LA VULCANA PANDELE!

La data de 2 august a.c., în jurul orei 02:47, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism s-a izbit de un stâlp de susținere a energiei electrice. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constat că un bărbat de 27 de ani, ar fi condus un autoturism, pe raza localității Toculesti, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice

Citeste in continuare »

INTERNET GRATUIT ÎN LOCURILE PUBLICE DIN GURA FOII

Încă un proiect important prinde contur în comuna dâmbovițeană Gura Foii. Localnicii vor beneficia de internet gratuit de mare viteză în multe spații și instituții publice din comună, printr-un proiect cu fonduri europene. “Astăzi implementăm proiectul European WifiEU. 22 puncte publice din comună vor avea internet gratuit. Astfel, am ales zonele des aglomerate gen curtea școlii Gura Foii, în fața primăriei Gura Foii, teren fotbal Gura Foii, stație DN7, stadion

Citeste in continuare »

GRĂDINIȚA DIN SATUL VOIA PRINDE CONTUR

Începută în urmă cu scurt timp, construirea grădiniței din satul Voia prinde contur. Proiectul este realizat prin prorgamul guvernamental PNDL și are o valoare de 12 miliarde. Lucrările merg pe repede-înainte, în acest moment, muncitorii lucrează la zidărie. Primarul comunei Crângurile, Costin Barbu, promitea la începutul proiectului că se va implica personal în acest proiect și că acesta va fi gata în primăvara anului viitor. „Temperaturile ridicate din aceste zile 

Citeste in continuare »