MARIUS TIȚA, CANDIDATUL PSD PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI LUCIENI

Prima pagină » Administratie » MARIUS TIȚA, CANDIDATUL PSD PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI LUCIENI

Organizația Partidului Social Democrat Dâmbovița a decis să intre în competiția pentru câștigarea funcției de primar al comunei Lucieni cu Marius Tița.

Marius Tița are 44 de ani, locuiește în satul Olteni și este un antreprenor de succes. Până în luna martie a lucrat ca subofițer în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița. Are o familei frumoasă, soția sa lucrează ca asistent medical în cadrul Spitalului Județean Târgoviște și au împreună două fete, una elevă, iar cealaltă studentă la medicină.

Marius s-a făcut cunoscut în comună, fiind promotorul mai multor acțiuni desfășurate în ultimul timp. A reușit să strângă în jurul lui o echipă frumoasă, formată în mare parte din tineri ambițioși, dar și din oameni cu experiență.

Un ultim sondaj realizat în comună arată că Marius Tița este favorit în cursa pentru funcția de primar al comunei Lucieni.

“Am decis să intru în acestă competiție pentru că în comuna noastră sunt multe de făcut. Actuala administrație a bătut mai mult pasul pe loc și sunt sigur că se pot face multe lucruri frumoase pentru localnicii din Lucieni. Am lângă mine o echipă cu oameni devotați și determinați, și împreună vom prezenta în curând proiectele nostre pentru Lucieni. Sunt multe de făcut și sunt sigur că, cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor din comuna noastră, vom reuși să schimbăm multe în Lucieni.” a declarat pentru exclusivdb Marius Tița, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei dâmbovițene Lucieni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.