MARCEL CIOLACU, ÎNTÂLNIRE CU PRIMARII ȘI CANDIDAȚII PARTIDULUI DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

PSD Dâmbovița s-a bucurat astăzi de prezența în județ a președintelui Marcel Ciolacu. Acesta s-a întâlnit cu toți primarii și candidații partidului din județul Dâmbovița și au pus la punct strategiile care trebuiesc puse în practică pentru câștigarea alegerilor locale. După întâlnirea cu primarii, Ciolacu, alături de deputatul Cornel Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, și de alți lideri ai partidului, au susținut o conferință de presă.

„Astăzi este un eveniment deosebit pentru Organizația PSD Dâmbovița pentru că avem deosebita plăcere să-l avem alături pe domnul președinte al PSD, Marcel Ciolacu, pe domnul secretar general Paul Stănescu și pe domnul profesor Vasile Dâncu, președinte Consiliului Național.

Am avut două ore o întâlnire cu toți candidații noștri pentru funcțiile de primar din toate localitățile din județul Dâmbovița, am prezentat conducerii centrale toți candidații, am discutat despre problemele pe care le avem în județul Dâmbovița din punct de vedere administrativ, despre ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută la rectificarea bugetară care a avut loc la nivelul Guvernului PNL al României, când municipiul Târgoviște a primit zero lei, iar în plan politic am avut o discuție cu toți primarii, cu 12 zile înainte de alegeri. Vreau să vă spun foarte clar că toți primarii sunt motivați, toți candidații noștri pentru funcția de primar, candidații pentru funcțiile de consilieri locali și, nu în ultimul rând, echipa de la Consiliului Județean Dâmbovița este motivată și pe 27 septembrie avem un singur scop, acela de a câștiga alegerile în județul Dâmbovița, de a câștiga alegerile în toate localitățile, minim unde avem primari, a câștiga președinția Consiliului Județean, majoritate în Consiliul Județean Dâmbovița, primarul municipiului Târgoviște, majoritate în Consiliul Local Municipal.

Îi mulțumesc domnului președinte pentru prezența în județ, îi mulțumesc pentru tot sprijinul și domnului președinte Marcel Ciolacu, și domnului profesor Vasile Dâncu, și domnului secretar general Paul Stănescu, dar și celorlalți colegi de la nivel național pentru tot sprijinul pe care l-au acordat Organizației PSD Dâmbovița și cu siguranță pe 27 septembrie vom câștiga alegerile în județul Dâmbovița și vom fi în primele trei județe din țară ca număr de voturi obținute și ca număr de aleși locali. Așa să ne ajute Dumnezeu!”a declarat deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Marcel Ciolacu a lăudat activitatea organizației PSD Dâmbovișa și s-a declarat încrezător în șandele ca PSD să câștige alegereile în județul Dâmbovița.

„Vreau să-i mulțumesc și eu președintelui de Organizație pentru invitație, îi mulțumesc și în numele domnului profesor Dâncu și în numele domnului secretar general Paul Stănescu. Vreau să-i mulțumesc și lui Titus, care este și vicepreședinte al partidului la nivel național și, nu în ultimul rând, primarului municipiului, Cristi Stan. Prima oară când ne-am cunoscut a fost cred că la o lună după ce eu și domnul Stănescu am preluat conducerea interimară a Partidului Social Democrat, era foarte frig pe scenă atunci, își aduc aminte, și am luat o decizie că trebuie făcute alegeri în toate organizațiile județene unde existau președinți interimari. Și Organizația și-a ales o echipă tânără, cu experiență, atât administrativă, cât și parlamentară și se pare că a fost cea mai bună alegere, deoarece, astăzi, după câteva luni, am regăsit o organizație solidă, închegată și determinată să câștige atât alegerile locale, cât și alegerile parlamentare. Cum era de așteptat, prioritățile primarilor nu au fost cele pe care le așteptam noi, neapărat politice, ci au fost în primul rând administrative. Domnul primar al municipiului Târgoviște mi-a adus la cunoștință că sunt 20.700 de elevi care au început școala în municipiu și de la Guvernul Orban, pentru prima oară în istoria României, a primit zero lei. Nici un municipiu reședință de județ, condus de către un primar PSD, nu a primit nici un ban. Noi nu vorbim de banii lui Orban, nu vorbim de banii președintelui Iohannis sau despre „România normală” pe care ne-o promitea domnul președinte Iohannis, vorbim de banii noștri, și ai mei și ai dumneavoastră, pe care vremelnic îi gestionează primul ministru al României, pe care în loc să-i direcționeze către adevăratele probleme ale românilor și prioritățile românilor i-a folosit pentru a cumpăra primari sau parlamentari. Vreau să mulțumesc și parlamentarilor, că au rămas alături de PSD și vor rămâne până la capăt, mai avem multe legi de trecut prin Parlament, inclusiv rectificarea bugetară prin care să obligăm încă o dată Guvernul Orban să țină cont de legile țării, și aici mă refer la majorarea pensiilor nu cu 14%, ci cu 40%.

Vreau să-i mulțumesc și președintelui actual al Consiliului Județean, care a avut înțelepciunea de a rămâne alături de echipă și de a construi în continuare alături de această echipă frumoasă, determinată și profesionistă a PSD” a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

EXCLUSIV! CANDIDATUL USR PLUS PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI VLĂDENI, PROTAGONISTUL UNUI SCANDAL CU BÂTE ȘI SĂBII! VICTIMĂ: “MI-A DAT CU SABIA ÎN GÂT ȘI M-A JUCAT ÎN PICIOARE”

Totul a ieșit la iveală după ce un localnic ne-a scirs pe adresa redacției următorul mesaj: “Domnilor, la noi în comună, cei de la USR, care tot susțin că nu vor penali în funcții publice, merg în alegeri pe mâna unui tânăr care în urmă cu ceva timp a  provocat un scandal monstu la noi în comună. A bătut cu bestialitate un tânăr care nu făcea nimic altceva decât să

Citeste in continuare »

CORNELIU ȘTEFAN: PSD A FĂCUT DREPTATE PENTRU 5 MILIOANE DE PENSIONARI

,,Vin în fața dumneavoastră cu probleme pe care noi, cei din Partidul Social Democrat, le-am rezolvat și la nivel național și bineînțeles cu sesizări din timpul campaniei electorale din județul Dâmbovița. În primul rând, în ziua de miercuri, Partidul Social Democrat, în plenul reunit al celor două camere, Senatul României și Camera Deputaților, a făcut dreptate pentru 5 milioane de români, 5 milioane de pensionari, cărora nu li s-a mărit

Citeste in continuare »

PSD: SOLUȚIA SUNTEM NOI!

PSD: Nu există un singur răspuns care să rezolve toate problemele noastre actuale sau viitoare. Soluția suntem NOI, dâmboviţenii, iar împreună vom găsi răspunsurile corecte pentru provocările viitoare!Pe 27 septembrie vă așteapt la vot! Ține doar de noi cum ne construim viitorul. Material relaizat la comanda PSD Dâmbovița CMF 21200019

Citeste in continuare »