MÂINE SE EMITE ORDINUL DE ÎNCEPERE PENTRU LĂRGIREA LA PATRU BENZI A DN7 – BÂLDANA-TITU

Prima pagină » Actualitate » MÂINE SE EMITE ORDINUL DE ÎNCEPERE PENTRU LĂRGIREA LA PATRU BENZI A DN7 – BÂLDANA-TITU

Ministerul Transporturilor va emite, mâine,  ordinul de începere pentru contractul de lucrări pentru proiectarea și execuția lărgirii la 4 benzi a DN 7, între Bâldana și Titu. Anunțul a fost făcut astăzi de către președintele CJD, Corneliu Ștefan, care a susținut o conferință de presă la Titu.

Lărgirea tronsonului este așteptată din anul 2007, când Guvernul de la acea vreme a promis Grupului Renault că va face acest lucru. La licitația organizată de CNAIR au luat parte 7 ofertanți, fiind declarat câștigător  ASOCIEREA COSEDIL SPA – CHIRULLI ANDREA IMPRESA INDIVIDUALE – S.C. TOTAL ROAD S.R.L. – S.C. BIT INVEST S.R.L., cu preţul de 242.358.973,61 Lei fără TVA. Este vorba despre o firma italiana, doi dintre asociați fiind firme dâmbovițene (Chirulli Andrea Impresa Individuale și Bit Invest). Durata contractului este de 26 de luni (6 luni perioada de proiectare și 20 de luni perioada de execuție a lucrărilor). Perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.

“Este rezultatul unui parteneriat foarte bun între Consiliul Județean Dâmbovița, Primăria Titu, primăriile din zonă și Ministerul Transporturilor.  După ani în care lucrurile au stagnat, mă bucur să reașezăm lucrurile pe un făgaș normal. De măine, asocierea care a câștigat această licitație publică va primi ordinul de începere a a lucrărilor emis de către Ministerul Transporturilor li vor avea termine de maximum 6 luni pentru finalizarea proiectului tehnic. Vreau să mulțumesc pentru asta ministrului transporturilor” a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.