MAI MARE RÂSUL! SUTE DE AFIȘE CU ȚUȚUIANU, ARUNCATE LA GUNOI, LA ULIEȘTI – VIDEO!

Prima pagină » Administratie » MAI MARE RÂSUL! SUTE DE AFIȘE CU ȚUȚUIANU, ARUNCATE LA GUNOI, LA ULIEȘTI – VIDEO!

Se întâmplă în comuna dâmbovițenă Uliești! Edilul Petrișor Iulian Costache a postat în urmă cu puțin timp pe facebook imagini video cu afișele lui Adrian Țuțuianu, liderul PRO România Dâmbovița, aruncate la gunoi, într-un loc neamenajat din comună. Sunt sute se afișe din campania electorală, pe care, cel mai probabil, simpatizanții sau liderii locali ai Pro România nu le-au mai distribuit în campania electorală. Au ales să le arunce acum, la voia întâmplării, pe câmp. Edilul din Uliești a criticat acest gest incalificabil.

“Nu așa protejăm natura!

Nu așa ținem comuna curată!

Nu așa dăm un exemplu!” a scris pe Facebook Iulian Petrișor Costache, primarul din Uliești.

Contactat telefonic, edilul ne-a declarat: “Noi am demarat în comună o acțiune de curățenie și am dat peste aceste afișe. Sunt aproximativ cinci saci cu zeci de pachete cu afișele respective. Erau și niște coceni, cel mai probail, au încercat să le dea foc. E un gest incalificabil și voi lua măsurile prevăzute de legislația în vigoare”

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.