MAI MARE RÂSUL! SUTE DE AFIȘE CU ȚUȚUIANU, ARUNCATE LA GUNOI, LA ULIEȘTI – VIDEO!

Prima pagină » Administratie » MAI MARE RÂSUL! SUTE DE AFIȘE CU ȚUȚUIANU, ARUNCATE LA GUNOI, LA ULIEȘTI – VIDEO!

Se întâmplă în comuna dâmbovițenă Uliești! Edilul Petrișor Iulian Costache a postat în urmă cu puțin timp pe facebook imagini video cu afișele lui Adrian Țuțuianu, liderul PRO România Dâmbovița, aruncate la gunoi, într-un loc neamenajat din comună. Sunt sute se afișe din campania electorală, pe care, cel mai probabil, simpatizanții sau liderii locali ai Pro România nu le-au mai distribuit în campania electorală. Au ales să le arunce acum, la voia întâmplării, pe câmp. Edilul din Uliești a criticat acest gest incalificabil.

“Nu așa protejăm natura!

Nu așa ținem comuna curată!

Nu așa dăm un exemplu!” a scris pe Facebook Iulian Petrișor Costache, primarul din Uliești.

Contactat telefonic, edilul ne-a declarat: “Noi am demarat în comună o acțiune de curățenie și am dat peste aceste afișe. Sunt aproximativ cinci saci cu zeci de pachete cu afișele respective. Erau și niște coceni, cel mai probail, au încercat să le dea foc. E un gest incalificabil și voi lua măsurile prevăzute de legislația în vigoare”

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.